- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
Nekifutok még1x, mert kellőképp belekeveredtem a dologba, hátha sikerül...
Ha jól értem, vannak objektumok/osztályok, amik a scriptet tartalmazó/futtató környezettől többé-kevésbé függetlenek (ezeket emlegeti JS Objectként a tutorial), ezeket valóban osztályként kapom és példányosítani kell őket (kivéve talán az array-t, az mintha automatikusan jönne létre, amikor tömböt gyártok - bár ennek utána kéne olvasnom)
Aztán van a másik csoport, (browser + HTML DOM object), akik eleve objektumként jelennek meg, ezeken át tudok "kommunikálni" magával a scriptet tartalmazó lappal és a böngészővel.
Én az XMLHttpRequest-et ezutóbbiak közé sorolnám, mivel végeredményben ez is a böngészővel, rajta keresztül a web szerverrel társalog és nem látom előnyét annak, hogy több példányt készíthetek belőle -> nem értem, miért nem a böngésző objektumok közé tették, eleve példányosított formában. -
x123456
aktív tag
Hagyjuk, úgy látszik, nem tudom érthetően leírni, hogy min akadtam el, ráadásul a tutorial is bekavar azzal, hogy objektumként kezeli azokat az osztályokat, amiket példányosítani kell és azokat, amiket eleve objektumként ad.
(lásd JS objects - amiket 99%-ban valóban osztályként ad vs. Browser objects, HTML DOM objects, akik viszont leginkább objektumként jelennek meg)
A 3rd party meg momentán nem "játszik", azokat így vagy úgy, telepíteni kell, nincsenek a "szabványos" böngészők mindegyikében. (már feltéve, hogy egy dologról beszélünk, amikor 3rd party-t emlegetünk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- ThinkPad X280 27% 12.5" FHD IPS i5-8350U 8GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest