Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
válasz
tomatoma
üzenetére
Tudom ez nem válasz a kérdésedre, de szerintem ne használj ilyen zenelejátszót. Az emberek nagy részét zavarja az ilyen webes zene lejátszó. Ha zenét akar hallgatni, úgy is a saját zenéit hallgatja, ha meg nem akkor ki fogja kapcsolni a lejátszódat. Ráadásul baromi idegesítő amikor síri csöndben böngészget valaki, és hirtelen elkezd dübörögni a zene.
Anno még én is használtam ilyen lejátszót, aztán rájöttem, hogy tök felesleges, meg az MP3 miatt le is tiltottak az Extrán...Ha nem sikerült meggyőzni, akkor Drizzt válasza tökéletes megoldás, azt leszámítva, hogy egy mai modern weboldal soha nem használ kereteket.
Régen ezt úgy oldottam meg, hogy a weboldal betöltésekor fölugrott egy kérdés, hogy szeretné-e betölteni a lejátszót. Az igen-re egy popup ablakban nyílt meg a lejátszó. -
Drizzt
nagyúr
válasz
tomatoma
üzenetére
Bár függ az oldalad felépítésétől, de talán segíthet ez:
iframe példaCsinálsz egy új indeoldalt, benne két iframe-t, egyikbe az eredeti indexed, másikba pedig a lejátszó. frameborder=0-val lehet eltüntetni a keretet. Ha a lejátszó az eredeti oldalon látszott valahol, akkor szerintem úgy lehetne megcsinálni, hogy azt az iframe-t, amibe a lejátszót rakod, abszolút pozícióval berakod a másik iframe felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Assetto Corsa Rally
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest