- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Hali!
Én szinte egy kukkot se értek a js hez, ezért inkább megkérdezem.
Van nekem egy js-em (neten találtam, aztán átalakítottam), egy ideig működött is, de aztán mintha meghalt volna egyes részei. Vagyis nemtudom, mert Mozilla Firefox alatt meg Opera alatt működik, igaz kicsit szaggat, de működik, de viszont az IE alatt nemanyira. Az oldal ahol meglehet tekinteni ezt: [link] Ott menjünk a Letöltés fülre és akkor egy Layer szerüséget hoz létre. Nemtudom h mi lehet annak a neve. De ha rámegyünk erre a layer szerüségre, ott valamelyik menüpontra akkor a háttere elszineződik és a betű szine is megváltozik. Ez régen működött is IE alatt de már ez nem.
Az IE a 435. sorra hívatkozik h ott van a gond. Inkábbnemillesztem ide be a teljes kódsort mert az elég hoszzú, inkább belinkelem azt. [link]. hozzá tartozik még a jó működéshez: [link] és [link].
ha tud valaki v.mi megoldást, azt köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged