- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
materk
újonc
Köszi szépen, működik, nem is értem, hogy nem akadtam rá erre.
Esetleg tudnál tippet adni, hogy tudnám jobban megvalósítani az elképzelésemet?
Leegyszerűsítve jelenleg vannak felhasználok, akiknek lehetnek versenyezői és a verseny végeredmény alapján kapnak pontokat a felhasználok. Azért gondoltam így, mert azok a versenyzők akikből válogathatnak a felhasználók, az mindenki számára ugyanaz az n db. Gondoltam, ha létrehozok egy listát a verseny entitásban, amibe majd belepakolom a versenyzőket végeredmény alapján, akkor nem hozok létre semmi extra adatot és így elkerülhetem az adatok többszörös tárolását fölöslegesen. -
materk
újonc
Írok egy példát, remélem érthető lesz.
manytomany listához adok hozzá meglévő rekordokat.
Pl: van 3db A tipusu rekordom 1-2-3 id-vel. Én ezt a B tipusu manytomany listába belerakom 2-3-1 sorrendbe és mikor később lekérem, akkor a listában az objektumok már az 1-2-3 szerint lesznek. Az összekapcsoló táblázatban viszont jó sorrendbe mutatja őket, csak mikor lekérem a listát, az nem felel meg annak a sorrendnek. Ugye van egy táblázatom ahol mutatja a kapcsolatokat, jelen esetbe, id-k alapján 1-2, 1-3, 1-1, feltéve hogy az 1-es kulcsú B entity listájához csapom hozzá ezeket az adatokat.
Azért szeretném így megoldani, mert a 2-es kulcsú B entity listájába ugyanezt a 3 A tipusut akarom csak pl 1-3-2 sorrendbe és így tovább. Ugyanazok a játékosok vesznek részt más versenyeken és így szeretném megvalósítani a helyezéseket, lehet nem így kéne, de még csak most kezdtem el ezt tanulni. -
materk
újonc
Sziasztok
Azt belehet állítani h az entity osztályomban a manytomany listára ne történjen semmiféle rendezés?
Nincs berakva az OrderBy annotáció, de így rendezi kulcs alapján. Nem találtam neten sehol, hogy lehetne kikapcsolni a rendezést. Fontos lenne, mert úgy szeretném megkapni az adatokat amilyen sorrendben belepakoltam és nem akarok új adattagot létrehozni csak az automatikus rendezés miatt. JPA/Hibernate annotáciokat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs