- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
materk
újonc
Köszi szépen, működik, nem is értem, hogy nem akadtam rá erre.
Esetleg tudnál tippet adni, hogy tudnám jobban megvalósítani az elképzelésemet?
Leegyszerűsítve jelenleg vannak felhasználok, akiknek lehetnek versenyezői és a verseny végeredmény alapján kapnak pontokat a felhasználok. Azért gondoltam így, mert azok a versenyzők akikből válogathatnak a felhasználók, az mindenki számára ugyanaz az n db. Gondoltam, ha létrehozok egy listát a verseny entitásban, amibe majd belepakolom a versenyzőket végeredmény alapján, akkor nem hozok létre semmi extra adatot és így elkerülhetem az adatok többszörös tárolását fölöslegesen. -
materk
újonc
Írok egy példát, remélem érthető lesz.
manytomany listához adok hozzá meglévő rekordokat.
Pl: van 3db A tipusu rekordom 1-2-3 id-vel. Én ezt a B tipusu manytomany listába belerakom 2-3-1 sorrendbe és mikor később lekérem, akkor a listában az objektumok már az 1-2-3 szerint lesznek. Az összekapcsoló táblázatban viszont jó sorrendbe mutatja őket, csak mikor lekérem a listát, az nem felel meg annak a sorrendnek. Ugye van egy táblázatom ahol mutatja a kapcsolatokat, jelen esetbe, id-k alapján 1-2, 1-3, 1-1, feltéve hogy az 1-es kulcsú B entity listájához csapom hozzá ezeket az adatokat.
Azért szeretném így megoldani, mert a 2-es kulcsú B entity listájába ugyanezt a 3 A tipusut akarom csak pl 1-3-2 sorrendbe és így tovább. Ugyanazok a játékosok vesznek részt más versenyeken és így szeretném megvalósítani a helyezéseket, lehet nem így kéne, de még csak most kezdtem el ezt tanulni. -
materk
újonc
Sziasztok
Azt belehet állítani h az entity osztályomban a manytomany listára ne történjen semmiféle rendezés?
Nincs berakva az OrderBy annotáció, de így rendezi kulcs alapján. Nem találtam neten sehol, hogy lehetne kikapcsolni a rendezést. Fontos lenne, mert úgy szeretném megkapni az adatokat amilyen sorrendben belepakoltam és nem akarok új adattagot létrehozni csak az automatikus rendezés miatt. JPA/Hibernate annotáciokat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós kamerák
- Eredeti játékok OFF topik
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Assetto Corsa EVO
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest