Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tragiQss
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Van egy szomorú hírem: max. hasznom annyi származna belőle, hogy ezt is tudnám.

Most szemeteljek ide a python+Qt duóval kapcsolatos töketlenkedéseimmel?
Azért itt próbáltam keresni valakit, mert java-s körökben már merem feltételezni, hogy OOP témában jártas emberre is bukkanok, a .net annyira távol áll tőlem, hogy oda be sem nézek, egyéb nyelveknél meg... szóval vannak rossz tapasztalataim.Egyébként ilyen alapon senki ne segítsen senkinek, mert esetleg még anyagi haszna származna a másiknak az "ingyenes" segítségből...

No, ennyit a kioktatósdiról... Ha valaki esetleg úgy érzi, hogy pár elméleti kérdésben ki tudna segíteni...
----------------------------
Egyébként az egész csak annyi, hogy szeretném megtudni, hogyan lehet szétosztani a feladatokat egy MVC alapokra építkező desktop GUI egyes elemei között? Viszont ehhez tartozna egy féloldalnyi leírás, aminek semmi köze a java-hoz. -
tragiQss
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem (ki)oktatást kértem...

Pláne nem, hogy az általam kitalált programot más írja meg...
És hát... tőled eltérően vannak segítőkész emberek is a neten, csak momentán egyikük sem foglalkozik desktoppal... -
tragiQss
tag
Keresek valakit, aki...
Tudja, mi az az MVC és képes használni desktop programban is.
Ismeri a S.O.L.I.D. elveket.
Hajlandó lenne pár mondatban (leginkább privát v. mail) kisegíteni, egy töketlenkedő, félművelt kezdő amatőrt...
Nyelvfüggetlen (most épp pythonnal játszom), elsősorban elmléleti gondjaim adódtak. Képtelen vagyok szétválasztani az egyes rétegeket, nem tudom a témában olvasottakat a magam gyakorlatára átültetni, ehhez szeretnék segítséget kérni. (viszont a topikot nem akarom terhelni a hülyeségeimmel, ezért kellene privátban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% i7-1185G7 16/512 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Flint 3 Wi-Fi 7 Home Router
- ASUS ROG Strix G17 gaming laptop i7 / RTX 2060 / 16GB RAM / 512GB SSD 17,3" 144Hz
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest