Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tragiQss
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Van egy szomorú hírem: max. hasznom annyi származna belőle, hogy ezt is tudnám.

Most szemeteljek ide a python+Qt duóval kapcsolatos töketlenkedéseimmel?
Azért itt próbáltam keresni valakit, mert java-s körökben már merem feltételezni, hogy OOP témában jártas emberre is bukkanok, a .net annyira távol áll tőlem, hogy oda be sem nézek, egyéb nyelveknél meg... szóval vannak rossz tapasztalataim.Egyébként ilyen alapon senki ne segítsen senkinek, mert esetleg még anyagi haszna származna a másiknak az "ingyenes" segítségből...

No, ennyit a kioktatósdiról... Ha valaki esetleg úgy érzi, hogy pár elméleti kérdésben ki tudna segíteni...
----------------------------
Egyébként az egész csak annyi, hogy szeretném megtudni, hogyan lehet szétosztani a feladatokat egy MVC alapokra építkező desktop GUI egyes elemei között? Viszont ehhez tartozna egy féloldalnyi leírás, aminek semmi köze a java-hoz. -
tragiQss
tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem (ki)oktatást kértem...

Pláne nem, hogy az általam kitalált programot más írja meg...
És hát... tőled eltérően vannak segítőkész emberek is a neten, csak momentán egyikük sem foglalkozik desktoppal... -
tragiQss
tag
Keresek valakit, aki...
Tudja, mi az az MVC és képes használni desktop programban is.
Ismeri a S.O.L.I.D. elveket.
Hajlandó lenne pár mondatban (leginkább privát v. mail) kisegíteni, egy töketlenkedő, félművelt kezdő amatőrt...
Nyelvfüggetlen (most épp pythonnal játszom), elsősorban elmléleti gondjaim adódtak. Képtelen vagyok szétválasztani az egyes rétegeket, nem tudom a témában olvasottakat a magam gyakorlatára átültetni, ehhez szeretnék segítséget kérni. (viszont a topikot nem akarom terhelni a hülyeségeimmel, ezért kellene privátban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Parfüm topik
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- MacBook Pro 15 Mid 2015 i7 / 16GB RAM / 256GB SSD
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest