- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petofer
csendes tag
Koszi a könyv címeket majd szétnézek akkor ezek után a könyvek után!
Egyébként Turbo Pascalban és Delphiben programoztam eddig, sajnos a C az igazábol kimaradt pedig akkor könnyeb dolgom lenne, de azért elboldogulok így is.
Egyébként tetszik a Java, és eléggé használhatónak tűnik, mármint munka szempontjábol ha majd egyszer eljutok arra a szintre. -
petofer
csendes tag
Igen igazad van erre már rájöttem...

fordigatom parancssorbol is meg jbuilderből is, most kezdem átlátni még csak hogy mi hogy van, utánna majd lehet nekifeküdni a bonyolultabb dolgoknak!
Remélem megértem a dolgokat ebből a könyvből eddig egész érthető!
Van véleményed az Angster féle Java könyvekről? -
petofer
csendes tag
Letöltöttem a Jbuilder 2007 es változatát, mostmár kezdem megszokni, a netBeans-szel is ugyanaz lett volna a gondom mmint ezzel hogy van egy csomó dolog ami nem úgy van leírva mint a könyvben így még az is plusz idő mire rájövök hogy van és azt az időt mire rájövök tudnám magára a forráskódra is szentelni

De a földön sehol nem lehet már találni 8.0-át!! -
petofer
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Most kezdtem el Javat tanulni és a könyv jBuilder 8.0-át használja de én sehol nem találtam ( a www. borland.com-on sem), csak a Turbo J Builder 2007-et!
Viszont így nem megyek el a könyvön!
Tudna valaki segíteni honnan tudnék szerezni egy jBuilder 8.0-át?
Válaszotokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs