- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
user112
senior tag
válasz
usergefi #9921 üzenetére
Rendben.
De mivel ez egy mintapélda (és semmi több nem volt hozzá), ezért úgy szerettem volna kipróbálni, hogy példányosítással ás anélkül is futtatom, hogy lássam a különbséget. Ebben a formában viszont csak példányosítással működik, tehát szerintem nem jól demonstrál. -
válasz
usergefi #9897 üzenetére
köszönöm szépen!
A 2016-os érettséginél mivel érdemes feldolgozni a txt fájlt?
- F jeleni egy-egy vásárlás végét, a többi sor egy-egy árucikk.
- Alapvetően minden 500Ft, de ha többet vesz, kap kedvezményt. 2 db- 450, 3 db-tól 400Ft.
Példa txt fájl:
toll
F
colostok
HB ceruza
HB ceruza
HB ceruza
F
colostok
toll
F
szatyor
csavarkulcsKétdimenziós tömbbe tegyem? Ott azonos típusúnak kell lennie mindnek nem? Tehát nem tudom egyszerűen megsorszámozni, hogy 1-es vásárlás/toll stb... Bár van mód oda vissza konvertálni string-int között.
Hash map-pel? Ez tűnik leginkább logikusnak. Itt is belefutok abba, hogy azonos típusnak kellene lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest