Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a motiváció mögötte? Lassú? Villódzik? Egyikse, csak optimalizálni akarsz rajta?
Egyébként igen, meg lehet oldani. Itt van egy tutorial egy teljes játékról hardveres 2D gyorsítással, van benne pár kulcsmomentum amit átvehetsz. Gondolok különösen a BufferStrategy-n keresztüli rajzolásra, meg az ablak kezelésére.
-
Szerintem ekkor semmivel se vagy előrébb annál, mintha teleszórnád System.out.println()-nel a kódot. Az elvárt működés egyébként is az, hogy stdoutra lökje ki a metódusokat, nem kell a logger cicoma. Belőni egyébként nem bonyolult, a valóságban úgyis majd lesz egy wrapper lib előtte (pl. SLF4J).
Ha elrejted a kiírást egy olyan utility osztály mögé, aminek van egy "enter" meg egy "exit" metódusa, akkor meg pláne mindegy.
IIT rulez.
-
AOP segítségével simán meg tudod egy helyről oldani minden metódus naplózását. Csak aztán meg kell indokolnod a konzulensnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest