- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Aethelstone #7931 üzenetére
"Sajnos azonban a mai senior Java fejlesztő brigád 1.6-1.7(1.5??) környékén leragadt."
Mert ezek fejlesztők általában elő, működő és aktívan használt projekteken dolgoznak, amikbe hosszú évek üzleti tudása van berakva. És erre nagyon vigyáznak. Nem fognak Java verziót váltogatni, mert az megjelent.
A kísérletező kedvű ifjú titánok persze megtehetik, hogy mindenfélét kipróbálgassanak, de majd bekerülnek az "életbe" és örülnek, ha nem kell meglévő funkciókat vagy, projekteket piszkálgatni. -
válasz
Aethelstone #7931 üzenetére
Az OpenJDK8 is GA lett 2014 áprilisában, úgyhogy már az is elég régi ahhoz, hogy begyepesedett berkekben is "meg lehessen kockáztatni használni". Én se hobbiprojektekben használom.
A nyelv újításai miatt szerintem egy kezdőnek is bőven megéri foglalkoznia vele - a lambdák és a streamek a legalapvetőbb mórickapéldákban is már kézzelfogható előnnyel bírnak. Na meg ha Görögországba mész, ott se ógörögül tanulsz meg először. Persze ez szubjektív, mások meg notepadban kínoznák a kezdőket, hogy hadd szokják az ipart.
Egyébként update 66-nál jár az Oracle JDK8. Biztos, hogy a rendszerkomponenseid rendben vannak biztonságilag, ha ennyire véres kérdéseket vetnek fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest