- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ja, pont akkora őrültség, mint aki a magyar mondataiban nem használ ékezetet.
"
Hehe, hát igen.(#7687) bambano:
"teljes őrültségnek tartom, ha valaki kétféle klavi kiosztást használ..."
Meg ez is jó.(#7683) emvy:
"Teljes orultsegnek tartom, ha valaki HU layouttal kodol"
Jaj, de szeretem az ilyeneket. Mi az a komoly hátrány, ami származik abból, ha valaki átállítja például a toggle comment hotkey-jét az IDE-ben? (Csak egy példa arra, ami mondjuk HU layouttal nem szokott tipikusan működni, de na bumm, körülbelül fél perc átállítani.) Mi az, ami miatt probléma lenne, hogy valaki HU layoutot használ, amikor világéletében ezt szokta meg, mert mondjuk nem élt hosszabb távon külföldön, ami miatt feltétlenül át kellett volna magát állítania más kiosztásra?
Ez nagyjából olyan, mintha beszólok, hogy milyen gyökérség ékezetek nélkül írni, mert amúgy tök idegesítő egy magyar nyelvű fórumon, annak ellenére, hogy nyilván az itt tevékenykedők többsége folyamatosan tudja olvasni az ilyen szöveget is, mivel nem egy túl komoly agyi munka, de akkor is zavaró (másnak nem biztos, nekem például igen, és tudom, "így jártam"). Ha magyar fórumra írsz, miért nem állítod át a layoutot (vagy magadat) magyarra?(#7702): Egy ilyen tényleg nem lehet rossz, de mondjuk itt fura picit, hogy ennyire magasra van emelve, így az ember csuklójának tartása gépeléskor kicsit "megtörik", és nem folyamatos az emelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest