- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
A productivity és a több paradigma miatt akarom megtanulni. Olvastam ellenvéleményeket, pont azokat a hátrányokat írták, amit te. Igaz olyat nem hallottam, hogy scalaról visszamentek javara, viszont csomó beszámolót olvastam a neten, hogy miért választották a scalat a következő projektünk nyelvének. [link] [link]
-
Aethelstone
addikt
A fő gond ezzel a Scalaval az szerintem, hogy a programozás oktatás még nem készült fel erre a nyelvre. Ahogy a linkelt doksi is tartalmazza, nem találnak megfelelő fejlesztőket.
Because it's effectively impossible to hire people with prior Scala
experience (of the hundreds of people we've interviewed perhaps three had Scala
experience, of those three we hired one), this matters much more than it might
otherwise. If we take even the strongest of JVM engineers and rush them into
writing Scala, we increase our maintenance burden with their funky code; if we
invest heavily in teaching new hires Scala they won't be writing production code
for a while, increasing our time-to-market. Contrast this with the default for
the JVM ecosystem: if new hires write Java, they're productive as soon as we can
get them a keyboard.És ez szerintem középtávon nem is fog változni. Ugyanaz a helyzet kb. mint annó, amikor a sok c,pascal,dbase/clipper fejlesztőből akartak OO feljesztőket találni, de egészen egyszerűen egy nemzedéknek "ki kellett halnia" és fel kellett nőnie egy újnak, aki már ezt tanulta célirányosan.
Szerintem...
-
Gyuri16
senior tag
scala engem is erdekel, en ezt akarom atnezni bevezetokent: [link] aztan ha meg nem unom akkor ezt: [link]. leginkabb csak jatek szinten erdekel, reg nem tanultam valamit just for fun..
munkaban javat hasznalunk, es nem ritkan szeretnek valami kifejezobb nyelvvel dolgozni. remelem belathato idon belul hasznalhatunk java8-at, kivancsi vagyok lambdak es collection streamek mennyire lesznek hasznalhatoak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest