Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nyilván az ID-k eltérhetnek, de azt a java kódban az equals metódus-nak nem kell feltétlenül figyelembe vennie, és akkor máris egyenlő két egyed.
Persze az ilyen dolog is még ki fog bukni normalizáláskor, de egyrészt nem kell minden adatbázisnak x. normálformában lennie, másrészt ez az egyszerű példa is mutatja, hogy nagyon sántít ez a dolog.Én OrmLite-ot használok ORM-ként Android-on, az sosem csinált ilyet. Most rákerestem erre a Hibernate OneToMany duplicates problémára, és mindenhol azt olvastam, hogy rosszul volt használva a cucc.
Én elhiszem hogy ez így működik, mivel nem használtam még Hibernate-et (se semmilyen JPA implementációt), de akkor is nagyon furcsának tartom ezt. Ha esetleg erre van doksitok, ami leírja hogy ez az elvárt működés, az hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest