Hirdetés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Csak egy kis mellékes infó, kiegészítés képpen Karma válaszához:
Java-ban sok módon lehet XML-t parse-olni, pontosabban én 3 -at ismerek: DOM, SAX, StAX.
Amit most Te csinálsz az a DOM parse-olás. Én személy szerint a SAX-ot preferálom, pont azért mert akkor nem kell a NodeList-ekkel bajlódni, egyszerűbb lesz az egész folyamat. Ha érdekelne a dolog itt egy egész pofás tutorial, hogy melyiket, hogy kell csinálni: [link]
-
A naív és kevésbé szép, de legalább ronda (India style) és általános megoldás, ha List<Map<String, String>>-et vagy List<Map<String, Object>>-et gyártasz az adatból.
Dobna rajta, ha definiálnál egy osztályt az elemre, melynek olyan tagváltozói vannak, mint a belső array kulcsai. Így típusbiztos a parser kimenete.
Egyébként olyan plusz előnye is lenne, hogy használhatnál okosabb eszközöket, mint például JAXB-t vagy a Simple-t a feldolgozáshoz ahelyett, hogy lábbal hajtod a DOM parsert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Escape from Tarkov
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs