- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Erre a kérdésre jó választ nem fogsz találni. Most jobban végiggondoltam, hogy nálunk mi alapján megy a felvételiztetés, és nem vagyok tőle boldog. A CTO-val beszélve mondott pár technikai jellegű kvízkérdést, amire mondjuk egy könyvben megtalálod a választ, de szvsz nem sok értéket képvisel h a speciális eseteket kisujjból vágod.
Többet számít inkább az, hogy mennyire vagy csapatban hajlandó dolgozni, mennyire vagy rugalmas, alkalmazkodó, tanulékony, beilleszkedő, mennyire van rálátásod technológiákra, és nem utolsó sorban, milyen meggyőzően adod ezt elő. Minden cégnek, minden projektnek megvan a maga technológiája, azt egy juniornak úgyis meg kell tanulnia használni, és sokszor fontosabb, ha a metodikával tisztában vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest