Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Erre a kérdésre jó választ nem fogsz találni. Most jobban végiggondoltam, hogy nálunk mi alapján megy a felvételiztetés, és nem vagyok tőle boldog. A CTO-val beszélve mondott pár technikai jellegű kvízkérdést, amire mondjuk egy könyvben megtalálod a választ, de szvsz nem sok értéket képvisel h a speciális eseteket kisujjból vágod.
Többet számít inkább az, hogy mennyire vagy csapatban hajlandó dolgozni, mennyire vagy rugalmas, alkalmazkodó, tanulékony, beilleszkedő, mennyire van rálátásod technológiákra, és nem utolsó sorban, milyen meggyőzően adod ezt elő. Minden cégnek, minden projektnek megvan a maga technológiája, azt egy juniornak úgyis meg kell tanulnia használni, és sokszor fontosabb, ha a metodikával tisztában vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest