Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Erre a kérdésre jó választ nem fogsz találni. Most jobban végiggondoltam, hogy nálunk mi alapján megy a felvételiztetés, és nem vagyok tőle boldog. A CTO-val beszélve mondott pár technikai jellegű kvízkérdést, amire mondjuk egy könyvben megtalálod a választ, de szvsz nem sok értéket képvisel h a speciális eseteket kisujjból vágod.
Többet számít inkább az, hogy mennyire vagy csapatban hajlandó dolgozni, mennyire vagy rugalmas, alkalmazkodó, tanulékony, beilleszkedő, mennyire van rálátásod technológiákra, és nem utolsó sorban, milyen meggyőzően adod ezt elő. Minden cégnek, minden projektnek megvan a maga technológiája, azt egy juniornak úgyis meg kell tanulnia használni, és sokszor fontosabb, ha a metodikával tisztában vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest