- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Superhun #4274 üzenetére
Nyomtam, nem segített. Újraindítottam a gépet, és lám, no problem. Néha tud érdekes dolgokat művelni ez a napfogyatkozás
Más:
Libgdx problémába ütköztem. Ugye egy aknakeresőt készítek, egy kész kód alapján, csak nagyon sok mindent módosítok rajta. (minesweeper-gdx google első találat)
Az input handling-gel gyűlt meg a bajom.
Van ez a metódusom:
if (in.justTouched()) {
int x = in.getX();
int y = H - in.getY();
if (isPaused) {
if (yesBox.contains(x, y)) {
Gdx.app.exit();
}
else if (noBox.contains(x, y)) {
isPaused = false;
}
}
else if (smileBox.contains(x, y)) {
MineFinder.Log.debug("restart touched");
clearGame();
}Az "in" változó korábban van deklarálva:
Input in = Gdx.app.getInput();Nos, ugye a smileBox-ra ha rányomnak, akkor újraindul a gém. A smileBox koordinátái: 610, 590.
Többször is rákattintottam, logoltam az x és az y koordinátát, jól kalkulálja ki, ilyenek jöttek ki: 600-600, 587, 612, stb, tehát nagyon közeliek, sőt, volt ami pont annyi volt, mégsem fogadja el, hogy rákattintottam.
Ez miért lehet? Ha gondoljátok, és ráértek, szívesen elküldöm a teljes forráskódot, (összesen kb ~600 sor) de azt privátban.
Köszönöm!
Szerk:
ja igen, a yesbox és a nobox-ra bezzeg elfogadja a kattintást, szóval végtelenül tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest