Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Igen
Konkrétan mi kéne és hogyan? Én csinálnék egy harmadik classot statikus Frame (vagy a megfelelő gyermek tipusú) változókkal, és azoknak példányosításkor megadnám a Frame-ek referenciáját, és akkor el tudod érni az egész csomagból. Mondjuk lehet nem elegáns és még gány is, de első lépésnek jó lesz. Mondjuk lehet szívni hosszabb folyamatok során, hogy nem fog látszani menet közben az eredmény, de az már egy más történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Konkrétan mi kéne és hogyan? Én csinálnék egy harmadik classot statikus Frame (vagy a megfelelő gyermek tipusú) változókkal, és azoknak példányosításkor megadnám a Frame-ek referenciáját, és akkor el tudod érni az egész csomagból. Mondjuk lehet nem elegáns és még gány is, de első lépésnek jó lesz. Mondjuk lehet szívni hosszabb folyamatok során, hogy nem fog látszani menet közben az eredmény, de az már egy más történet.