Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem tudom mennyire sikerült leírnom a feladatot. A lényeg, hogy idegen szerveren futtatva a programomat védeni kellene bizonyos adatokat, amik ott helyben vannak tárolva. Konfig adatok esetén fájlban vannak ezek, egyéb adatok esetén mondjuk sql-ben.
Ha valaki ránéz a szerveren ezekre az adatokra akkor simán kiolvasva őket használhatatlanok legyenek csak a program futása közben tudja használni ezeket. Vagyis valami kulccsal titkosítani kellene. De hogy hol lenne mondjuk tárolva ez a kulcs, na azt nem tudom. Tehát valami elvi megoldás kellene, hogy hogyan lehetne ezt felépíteni.Van olyan kulcs amit az adott szerver tulajdonosa (cég) ismer és azt használná a program titkosításra. (ez a jelen feladat)
És lenne olyan is, amit csak én ismerek és az valahogy fixen a programban lenne, azzal tudná a program az általam biztosított adatokat írni/olvasni. (ez egy következő feladat)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest