Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
EE témával kapcsolatban lenne kérdésem. Nemigazán vagyok otthon a témában, most kezdek részletesen belemerülni.
A kérdésem az hogy mi a különbség ha EJB-vel vagy ha az nélkül csinálok egy web alkalmazást? Értem hogy az EJB-k azok önállóan futkorásznak a konténerben és ezeket meg lehet szólítani és a publikált szolgáltatásait elérni. Ebben lehet pl valamilyen perzisztenciakezelőn keresztüli adatbázis elérés stb.
Ugyanakkor csináltam próbaként olyan alkalmazást ami Tomcat-en futott, nem volt benne semmiféle EJB és azzal is tudtam Hibernate-el adatbázist kezelni.
Szóval mi a különbség az EJB konténerben és a WEB konténerben futtatott üzleti logika között?
Értem hogy szebb ha elkülönül ez a réteg, de egyéb más előny/hátrány van? Pl többfelhasználós környezetben tud működni a webkonténeres megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest