Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Votyesz13
tag
válasz
Chris_T #1723 üzenetére
Igen érdekelne
Egy olyan infót kifelejtettem belőle hogy server kliens módon kell megcsinálni
Ez lenne az am:
A szervernek el kell végeznie a kliens által küldött float típusú számokon a kért számításokat. (összeadás,kivonás,osztás,szorzás,gyökvonás,pozitív egész kitevőjű hatványozás) Tetszőleges számra is működnie kell. (példa input: 5.1 + 2.9 * 3.4 gyök hatv 3 = ) Ekkor a szervernek a következő számítást kell elvégeznie: ( gyök((5.1 + 2.9) * 3.4) )^3 . Tehát nem kell a műveletek precedenciájával foglalkozni, mindig az utolsó részéredmény és az új szám lesz a művelet két operandusa. Az = műveletre küldjük vissza a kliensnek a végeredményt, ő pedig írja ki a képernyőre. A szerver párhuzamosan több klienst is tudjon kiszolgálni. Tegyük fel, hogy a felhasználó helyes inputot küld. Ellenőrizzük az input helyességét, és írjuk ki, hogy mi a hiba.(+) Az inputban az operandusok és a műveleti jelek között tetszőleges számú és mennyiségű whitespace (space,TAB,újsor) szerepelhet.(+)A baj hogy én c-t tanultam eddig és a java halozat szinten sok:S Egy multiecho szerverből gondoltam kiindulni mert hogy több clienset kell kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest