- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
mateo91 #11212 üzenetére
"Most azt csináltam hogy ezt az eclipse mappát töröltem."
Persze, miért ne, pótalkatrész!
Azt nem tudom, hogy eclipse mappa nélkül hogyan tud működni, mivel az adja a felhasználói felület vázát (ezekszerint mégsem), de örülök, hogy sikerült működésre bírni.eeepc: Az ilyen kompakt cuccokkal óvatosan kell bánni, mert a vas okozhat kompatibilitási problémákat. Nem is olyan régen volt egy NASom, szerettem volna jávát telepíteni rá, amikor is kiderült, hogy ARM proci van benne és max csak valami kiherélt, butított jávát támogat. Az Intel procival szerelt változatot kellett volna vennem, mert azon nagyobb eséllyel működnek a PC-re készült programok.
A másik lazábban kapcsolódó sztori, hogy egy huszonvalahány éves PC-re sem sikerült már bármit telepítenem, sőt egyre kevesebb dolgot, mert annak a procija ugyan intel, de nem támogatja pl. az SSE utasításkészletet, és úgy tűnik az egy rendkívül fontos dolog. Szóval csak azt akarom mondani, hogy kockázatos PC-re írt szoftvert használni egy nem "igazi" PC-n, mert nem biztos, hogy működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest