- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bundli #13292 üzenetére
ahogy a kolléga írta, a zv szóbeli után kérhetsz igazolást (mivel az kell az MSC felvételihez is), amúgy alapesetben a diplomaosztón kapod meg a papírt. KTH-n kikérheted előbb is, ha jól emlékszem kapsz e-mailt amikor elkészült, vagy rajta lesz a KTH weblapján, de ha részt akarsz venni a diplomaosztón, akkor előtte valamikor vissza kell adnod - egyébként nyilván nem tudnának semmit átadni
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bundli #13271 üzenetére
én mondjuk most az egyetemen melózok, és szerencsére nem igazán érdekli őket, hogy mikor melózok és mikor nem, amíg az óráim, meg inkább főleg a munkám megvan - de egyetértek, elég kellemetlen, hogy így a nap közepén van csak lehetőség. viszont ennek ellenére lehet rákapok majd, főleg ha tényleg kevesen járnak, ahogy a kolléga állítja.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bundli #13225 üzenetére
ha mégis összehozod valahogy a szakdogát (bár szvsz nem szeretik ha pár hét alatt összecsapsz valamit és ez érződik is rajta, szakdogára szeretnek 4-est, 5-öst adni, de persze ezt csak olyanra lehet amiben van is munka. de ha mégis) HVT-n anno úgy volt, ha abszolváltál (megvan mindened, szakdoga is), de megbuktál az írásbeli zv-n, akkor engedtek még abban a félévben védeni és szóbelizni, csak nem kaptál diplomát értelemszerűen. így kövi félévben csak az írásbelit kellett letudni a papírhoz. viszont fontos részinfo, ha jelentkezel zv-re, de nem írod meg, akkor a szóbelit és a védést nem csinálhatod meg abban a félévben.
témákban sztem rugalmasak szoktak lenni, ha most ezt nem tudod megcsinálni, és kövi félévben nem dobja fel a lábát a konzulensed, akkor csinálhatod tovább.
pénzügyi részhez: utolsó félévemben szakdogám volt meg egy vizsgakurzusos tárgyam, kértem a szakdogás kreditekre költségcsökkentést, de nekem elutasították, szar tanulmányi eredményekre hivatkozva. szóval nem tudom te hogyan teljesítettél eddig, de ne vedd készpénznek, hogy kapsz csökkentést.
tanácsot nehéz adni, te tudod mennyire akarod komolyan venni a szakdogát, mennyire vastag a bőr az arcodon, ha minőségen aluli cuccot mész el védeni, akarsz-e MSC-re menni, mennyire fér bele az életedbe (és a pénztárcádba) még egy (fizetős) félév, stb...
más: tipikus BME moment
tanár írja "Kollégák! Amint arról már szóban és írásban is kommunikáltunk, a kiszárthelyik pótlására, javítására lehetőséget adunk a holnap reggeli óra első részében......" senki, az egész csoportból senki nem tudott erről eddig a levélig xD készülj fel rá holnapracserébe mondjuk elég laza volt.
-
EQMontoya
veterán
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
bundli #12922 üzenetére
Válaszolt, hogy igazam van, aztán nagyon kíméletesen kifejtettem neki, hogy miért téved velünk kapcsolatban. Burkoltan azt írtam neki, amit Livius a hszében, csak olyan szavakkal, hogy jövőkép, meg karrier. Erre már nem reagált, de valszeg ezek a szavakat nem is ismeri, ezért most leírtam Liviushoz hasonlóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest