- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ez egy hulladék..
ez viszont...
komoly örömautó lesz -
blunt
aktív tag

csak peonkodtam
kint voltam ügyeket intézni ámérikánuszban...Dashes: az impi tavaly ilyenkor már ugye jelen volt, a porit meg beújítottam kintlevőségem alatt
Az impreza átesett ugye egy "kisebb" átépítésen, de erről már volt korábban szó, nem szeretném egyes emberek haragját kiérdemelni azzal, hogy imprezáról van szó 
-
trassher
addikt
-
Integra
titán
mikor mondták neki, hogy ez bizony fogyasztani is fog, nem csak menni, akkor elkezdett a dízel autók autópályás fogyasztásáról beszélni....
a celica teljesen egyedi építésű, láttam már róla fotókat, a 2 körös egyedi tervezésű és gyártású fékrendszerről, motorról etc.. le a kalappal a srác előtt!!
-
268-as be, 272-es kipuff (asszem) vezértengely, dupla szeleprugó, titán szelep, polír szívó oldal, pöttyet nagyobb kakaós csiga, nascar hűtő, meg pár apróság.
EDFC is van hozzá jaja. Jó dolog
Bentről állítható/ellenőrízhető minden. Tubónyomás, keverékarány, teljesítmény, pár más dolog, van 4-5 hőmérő is. Ilyen kis csacskaságok. -
TexT-BoY
addikt
-
blunt
aktív tag
ja, hát egymás után kétszer volt engine of the year. szóval nem szar

azt azért hozzá kell tenni, hogy nem igazán van olyan STI tulaj, aki szériában hagyja a kocsit. ecu-t legtöbben átíratják, nyitott kipufft is szoktak hozzá szerezni.
majd lehet felkínálom egy körre a cikkírónak a tuningolt sti-t, hogy na erről írjál, öcsém
-
blunt
aktív tag
én azon a cikken nagyon felhúztam magam. meg az origóson is.
ezt már egy ideje minden autóról mondom, hogy nem lehet egy 100-200 km tesztautózás során (ha egyáltalán mentek ezekkel annyit) véleményt írni.
Nekem kicsit lehúzó érzésem van a cikkel kapcsolatban, pedig az összes külföldi review pont azt írja, hogy mennyivel jobb lett az autó, mint bármelyik másik elődje. futóműtől kezdve az egész autó karakterisztikájáig.van ez olyan vadállat, mint az előző, sőt. csak azért nem érzed úgy, mert végre van rendes zajcsillapítás
a gyorsulásról pedig annyit, hogy 4.8 nem 5.2. nézd meg külföldi online lapokban. sehol nem mértek 5.2-t, nem tudom ezt az adatot honnan szedték. de szerintem le se mérték, hogy valójában mit gyorsul
én ott feladtam a magyar autós újságok olvasásával, amikor vmelyik okostojás cikkíró a totalcaron azt írta, hogy egy szénnétuningolt evo 9 MR-t lenyomott vmi 330 bmw-vel. na ott mondtam, hogy lol. ugyanis mindenki ismeri azt az evo-t, aki ezekben a körökben mozog, és nem, hogy egy bmw nem gyorsulja le, de ferrarikat reggelizik az a kocsi úgy meg van csinálva.
én úgy vásárolok autót, hogy kipróbálom, mit tud, és ha bejön, akkor megveszem
nem újság alapján 
-
blunt
aktív tag
nekem is ajánlották ezt a headert. egy srác, aki fanatikus subaru építő (most készül a játszós autója. elég komoly japán belpiacos 98sti -integra kedvenc formája- kb 1150 kiló az autó, mint mondtam 98-as és 20.000(!) km volt benne most amikor vette. 340 paci lesz a kocsi, a várható 0-100 az 3.4-3.6 körül lesz neki)
szóval ő mondta, hogy tomeit vigyem, az igazi ínyenjeknek való. most már én is értem, miért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szép, nem kicsit, bár nekem az R34 a favorit!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)