Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Üdv minden megszállottnak!
Kb. 10 éve várjuk a folytatást, egy lengyel oldalon találtam jópár screenshotot a JA3-ról (nem a JA 3d-ről
). Nekem nagyon ígéretesnek tűnnek:
[link]
Egy kis élménybeszámoló - érdemes elolvasni a lap közepe táján, a fórum threadben, ''Strato'' hosszabb írását is (német/angol idézet):
[link]
Állítólag ''a Sir-Tech Canada eredeti csapata kreatív tanácsadást végez az egész fejlesztés alatt''.
- hátha nemqrják el.
Igen a JA2-őhöz vannak igazán profi unofficial ''mission disk''-ek, modok (Dreidana Lives, Urban Chaos, Vengeance stb.). Olvastam erről az 1.13-ról is demég nem raktam fel, annyira azért most nem szeretném újra játszani a JA2-őt 21-edjére, de mégis konkrétan miket ad hozzá? Jobb AI vagy miket még?
Anno haverral multiztunk (soros kábelen) a JA Deadly Games-el. Asszem lehetne azt LAN-on (emulátor) vagy NET-en is ha jól emlékszem. Nem egy mai gyerek, de el lehet nosztalgiázni vele. Ha valakinek kedve szottyanna egykis csetepatéra én benne vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PLC programozás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Everycom Cubelite Ultra projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nekem nagyon ígéretesnek tűnnek:
- hátha nemqrják el.