Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz ollie #47 üzenetére

Nem Diablo-szerű, annál bonyolultabb. De könnyű-közepes szinten el lehet boldogulni a bal (normál támadás)+jobb (virtuóz támadás) egérgomb+ védekezés gomb(már nem emlékszem melyik, majd Haas megmondja) kombinálgatásával. Az nem hiszem hogy bárkinek gondot okozna. Vannak közvetlen támadás stílusok, amelyeket elsajátítasz és aztán ezeket fejlesztheted, ezek szabadkezes illetve fegyveres stílusok, érdemes egy szabadkezest és egy fegyverest kiválasztani, és ezekre gyúrni. E mellett ott vannak az ún támogató stílusok, amelyekkel életerőt vagy csít lehet lopni az ellenféltől, vagy éppen lebénítani őket, illetve varázslás-szerű effekteket (tűz, föld, jégtámadások, kővédermesztés fagyasztás stb) idézel elő. Ha megfelelően kombinálsz egy támadó stílust egy támogatóstílussal, akkor ún harmónikus kombókat tudsz végrehajtani. Ezek nagy pusztítást okoznak, másodlagos sebzőhatásokkal, de ezekhez már ügyesnek kell lenni. Viszont könnyű-közepes szinten sztem nem kellenek. Vannak még ún. átváltozás stílusok, amelyekkel mmindenféle tréfás démon alakját tudod felvenni egy időre. És lesz még egy spéci szabadkezes stílus, de ennek a poénját nem akarom lelőni, mert lehet hogy Haas nem tart még ott. :) Ez elsőre tán bonyolultnak hangzik, de nem olyan veszélyes. Mondjuk én kifejezetten szeretem az összetett harcrendszert, a kedvencem a Dark Mesiah volt.Viszont azt nem értem, hogy Witcherről miért maradtál le a harcrenszer miatt. Az az egyik legegyszerűbb "harcrendszer" amivel dolgom volt. Csak balklikk, megfelelő ritmusban, 'oszt annyi.

Új hozzászólás Aktív témák