Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Nem akarok új témát nyitni, úgyhogy felteszem ide a JBuilderes kérdésem. Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet beállítani a space-ek automatikus beszúrását a kódba? Tehát, hogy pl ebből ''a=5+3'' ez legyen ''a = 5 + 3''.
-
faster
nagyúr
mondjuk Angster Erzsebet java oop konyvere
Hát nem tudom, ha nekem abból kellett volna megértenem az oop-t, eléggé bajban lettem volna. Van egy jó oop könyv, talán ''Objektum orientált programozás C++-ban'' a címe, abban az elméleti felhozó rész nagyon jó, a C++ specifikus részeket ki lehet hagyni, ha valaki egyből a Java-ra akar ráfeküdni.
[Szerkesztve] -
Cloud
tag
Kösz mindenkinek az infókat.
Még egy dolog: ha már elviekben vágom a dolgot valamennyire és neki akarok állni gyakorolni, akkor hol tudok beszerezni egy jbuildert v development kitet (még azt sem vágom, hogy melyik kell hozzá)? -
Kraptor
őstag
Hát sajna magyarul anyagot nem nagyon sokat tudok. Black Book-ot olvasgattam magyarul, mondjuk az VB6 volt nem java de elég jónak tünt, nem tudom Javaban milyen lehet.
Ezt nézted már?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Nemtudom angolul mennyire tudsz, de itt van egy ingyenes online java course, sőt több is
Ez azért érdekes, mert ugynazt a cuccot kapod meg amit az egyetemen tanítanak, minden letölthető pdf formátumba, sőt még fel is iratkozhatsz az online curzusra.
Sang Shin prof tartja a Brandeis Egyetemen
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Én elég régen foglalkoztam programozással, de ha C-t kened vágod akkor Javara átterned nagyon könnyen és gyorsan fog menni.
pár link
Bővebben: link -
Cloud
tag
Sziasztok!
Adott egy szoftvertesztelői munkalehetőség, amihez J2EE, Jbuilder, Java Development Kit ismeret szükséges.
Szóval hálás lennék, ha megadnátok egy-két használható könyv v. tankönyv címét, illetve egy pár hasznos web-címet.
A Java topicot már végigfutottam nagyjából, de ott nem találtam erre vonatkozó infót.
A google-ban rákerestem tanfolyamokra, de ezek ''enyhén szólva'' költségesek.
Még valami: Ha napi 2-3 órát foglalkozok vele, akkor kb. mennyi idő alatt lehet megtanulni olyan szinten, hogy erre a melóra jelentkezhessek. Amúgy már vannak programozási ismereteim (QBasic, Pascal, C).
Előre is kösz.
Kíváncsian várom többek között Parci és tothjozsef válaszát.
Aktív témák
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest