Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
parandroid #22 üzenetére
Egyrészt én nem egy cikket, hanem egy hozzászólást írtam, ráadásul már a hibából is látszik, hogy nem elírás, hanem a telefon belejavított, ráadásul én nem ebből élek, (legalábbis nem próbálok meg ebből élni), nem alacsonyítom vele egy portál színvonalát, ráadásul én a cikkíróval ellentétben utlóag egy bizonyos idő után már nem tudom javítani, és ráadásul ez a hiba semmiféle összefüggésben sincs azzal, hogy a cikk milyen színvonalon lett megírva!
Ja, és amúgy teljesen jogos, figyelhettem volna! -
Rick4
félisten
A cikkíró helyében átfuttatnám a szöveget valami ellenőrző programon, legalább a vesszők kerüljenek a helyükre, a forgalmazási hibákkal sajnos egy program nem fogja javítani!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezetékes FEJhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Apple MacBook
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest