- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadeska22
aktív tag
Huh, valóban. Kicsit olyan érzésem van mint "Tell me you have never seen a Tesla Model 3 interor without telling me you have never seen a Tesla Model 3 interior "
Nem én vagyok a célcsoport, ha valakinek ez megfelel, akkor okés.
Ezt a koncepciót HUD-dal simán el tudnám képzelni, kicsit kihagyott ziccernek érzem.
-
Hadeska22
aktív tag
Nem tagadom, megnéztem pár youtube videót, mert nem hittem el, hogy nincs minimális műszerfal sem csak az a tablet. Szeretem a minimalista belsőt egy kocsiban, de ez szvsz már túl minimalista. Ugye az ember amikor vezet akkor leginkább szemmagassában elérhető dolgokat látja rendesen, nem zavaró az, hogy annak a tabletnek csak a bal felső csücskében látni az aktuális sebességet, stb? Biztos hozzá lehet szokni, de akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, mennyire ergonómikus, használható ez hosszútávon?
Pl. mostani autónkban pont emiatt lett beszerezve ez mivel egyáltalán nem állt szemre a beépített érintőkijelző. Maga a tablet szerintem is jó sok mindenre csak szimplán nem vagyok meggyőzve arról, hogy műszerfalra sincs szükség
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest