- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Nyilván idővel minden technológia helyett jön újabb, szerintem ez a kijelzőhajtogatás is csak ideiglenes, lesz ehelyett valami más, persze nem 5-6 év múlva, de azért egyelőre még korai temetni a tabletet szvsz. Pénzügyi szempontból egy tabletet nem szükséges se évente se 2 évente de még 3 évente se cserélni, olyan mint egy laptop, hosszabb időre veszi az ember, az én Samsungomban már aksit is cseréltettem, az újabb androidon kívül nem látom értelmét, hogy cseréljem és ez az ami miatt a telefonok pénzügyileg sikeresebbek, bár már itt se cserélik úgy az emberek mint azt szeretnék a gyártók de még azért sikerül rábeszélni a gyengébb akaratúakat, hogy cseréljenek, vegyék meg az újat évente vagy 2 évente. Azt kell látni a technológiai iparágban, hogy jelenleg semmi más nem hajtja mint a pénz és idő előtt dobálnak ki technológiákat miközben igazából nem is biztos, hogy szükséged van rá.
Azt gondolná az ember, hogy ez rendben van de valójában nincs, környezeti károk mellett a legnagyobb probléma, hogy olyan fejlesztések kapnak csak zöldutat amik rövid távon a legtöbb pénzt hozzák és hosszabb távú fejlesztésekbe nem mernek vagy nem nagyon mernek invesztálni. Ezért toporog szerintem egy helyben a mobilipar, az innováció hiánya a kockázatvállalás hiánya. Nekem a hajtogatható kijelző az olyan mint az okoshűtő, minden szeretne lenne de pont emiatt igazából semmiben se jó. Persze gyerekcipőben jár még a technológia szóval ki tudja mi lesz de engem abszolút nem fogott meg (még).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest