- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Hasonló volt a helyzetem, bár egy kicsit durvább, amikor Párizsba mentem tanulmányútra. Egy ismerős váltig állította, hogy neki van ott lakása (56-os magyar), ráadásul rokonom is volt távolról, csak hívjam fel és lesz szállás. Ezért nem is intézkedtem felőle, hiszen még itt Magyarországon lebeszéltük és a pontos időpontot is megadtam.
Persze nem volt otthon, sőt kiderült, New Yorkba ment, én meg ott álltam 30 kiló csomaggal Párizs közepén este... -
Superman
nagyúr
De valamit nem értek. A gyerek nem is olyannak nézett ki, akinek akkora szüksége van a pénzre, hogy a szomszédnak adja el, mert az abban a percben fizet és ne várja meg azt a vevőt, aki 400km-t utazik és szintén fizet, csak 1 nappal később.
Ráadásul megér ez annyit, hogy a telefonját is lecserélje, vagyis a sim kártyát? Bár ha ez a srác is olyan, mint azok, akik minden héten más számmal és más telefonnal lófrálnak, akkor ez van, ezt kell elfogadni.
Aktív témák
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest