Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carmageddon 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Glottis
senior tag
Esetleg egy tiszta és friss klienssel?
Bár ez az openproxy is érdekes.
Qnet szerint:
[L]http://www.quakenet.org/faq/faq.php?f=116#116[/L] -
Mosqu!to
addikt
Újabb fejlemény, most ezt kapom a képembe, amikor csatlakoznék:
[10:11:22] -xs4all.nl.quakenet.org- Highest connection count: 25800 (25799 clients)
[10:11:22] * Disconnected
Help me! :O -
Mosqu!to
addikt
De, elméletileg igen, ezt már mondták mások is.
De erről az ip-ről elméletileg csak én és a bátyám vagyunk a neten, és a bátyám pedig nincs quakeneten, botot pedig nem tettem föl. Mondom biztosan olyan ip-t kaptam, amit már más használ, ezért rebootoltam, valamint újraindítottam a routert is, új az ip is. De ezek után sem változott semmi :(
Most akkor wtf?! :( -
Mosqu!to
addikt
Tegnap még tökéletesen működött az irc, mind quakenet, mind trefort, mind ircnet szervereken.
Ma hazajöttem a ph-s partyból, és csak a trefortra enged fel, semmi más szerverre nem tudok csatlakozni.
A hiba szerinte az alábbi:
Open Proxy, see http://www.quakenet.org/openproxies.html - ID: 576342.
[19:36:00] Closing Link: eXp1|Mosquito by port80c.se.quakenet.org (G-lined)
Valamit a proxi miatt visít, de az érdekes az egészben h tegnap óta semmit sem változtattam, és tökéletesen ment. Mi lehet a hiba, illetve mi a megoldása?
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux haladóknak
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Revolut
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest