- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
válasz
viralmind #4099 üzenetére
foleg ha az a cel a PM-nek , hogy az uj keszuleke is menjen
Arról nem is beszélve, hogy az új ilumák nem is hibásodnak olyan számban, mint a korábbi készülékek (az ismert okok miatt).
Érdekes lesz ez így. Max. csere akciókkal tudnak több készüléket eladni.A töltetekkel való sufni-tuning nem is volt kérdés. Bár ugye a pénz nem a készülékek forgalmazásában van a PM-nak. De ez is ezer...
Sok ponton vannak és lesznek itt még kérdések. -
viralmind
aktív tag
válasz
Iramirez #4098 üzenetére
Ez nem lehet, hanem biztos. Decemberben jon az uj iluma, es az abba valo toltetek/levia/ ami mar egy nikotinsos izesitett cuccal lesz atitatva, dohany mar nem lesz benne. Abban lesz majd gyumolcsos es mentolos is, december vegere nagyjabol pedig a hagyomanyos dohanyleveles izesitett tereak elfogynak es csak a sima dohanyosak maradnak. Egy software frissitessel a regi ilumakat is fel lehet okositani az uj toltetek elszivasara, de ez a folyamat gondolom lassan fog menni., foleg ha az a cel a PM-nek , hogy az uj keszuleke is menjen akkor nyilvan nem teriti olyan gyorsan majd a frissitest, elobb vegyek csak meg az uj keszuleket.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
nylontacsko #4094 üzenetére
Aztán ugyi jönnek a nemdohánylevél alapú hevitett termékek..és lehet visszajönnek a izesitett cuccok.
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
Azért mondjuk érdekes, hogy itthon még nem jött értesítés a kivezetésről.
-
BlackJapan
tag
válasz
Így már ok, köszi mindkettőtöknek!
-
nylontacsko
senior tag
válasz
BlackJapan #4092 üzenetére
Egyelőre kapható itthon az ízesített Terrea. De idén év végén nálunk is kivezetik őket.
Uniós szabályozás, egyformán fog minden uniós tagállamra vonatkozni.
Fentebb megtalálod a szlovák tájékoztatót.
Nagyjából ez lesz nálunk is.
Mondjuk ahogy írtam korábban, a Silver marad, ahogyan nincs a szlovákoknak, mivel nem is volt.
kb. ennyi -
zoltan6
addikt
válasz
BlackJapan #4092 üzenetére
Ebben a hozzászólásban irtam hogy január 1-től a Szlovákoknál melyikek fognak maradni,valószínüleg meg a silver fog hozzájönni nálunk. Kb. erre lehet számítani itthon is.
[link] -
BlackJapan
tag
Sziasztok!
Valaki tegyen már rendet a fejemben ezekkel az ízesített töltetekkel kapcsolatban. Ha jól értelmezem, Magyaországon még kapható pattintós, amíg a raktárak bírják (kb meddig?). A pattintás nélküli ízesetettek megmaradnak? Briza Pearl-t szívok és nem tudom, hogy milyen lehetőségeim lesznek mentolos ízvilág tekintetében.
Köszi előre is!
-
zoltan6
addikt
Szlovákiában lesz 3 új Terea a napokban.
-
DDA40X
aktív tag
Sziasztok! Nem tudjátok esetleg, van-e vagy várható e akció a Prime-ra? Köszi!
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
nylontacsko #4075 üzenetére
Ez lenne?
(Iqos Iluma I-series)
-
Zsombe
senior tag
válasz
nylontacsko #4073 üzenetére
Lehet tudni mi lesz az az új készülék?
-
zeon.hu
Topikgazda
Kivezetik az Illuma Prime-ot:
-
SztiviVander
addikt
válasz
zoltan6 #4069 üzenetére
Azért az kabaré lenne ha egy eu-s szabályozás máshogy érvényesülne a szlovákoknal mint nálunk. Ha ott marad a türkiz akkor itt is kéne. Ha nálunk mégsem marad akkor az vagy nem az eu-s szabály miatt lesz, vagy a szlovákok tehetik meg hogy leszarjak az eu-s szabályokat.
-
zoltan6
addikt
válasz
nylontacsko #4068 üzenetére
Akkor maradok a Szlovák vásárlásnál,ahogy eddig is,mert én meg pont a türkizt fogyasztom.
-
nylontacsko
senior tag
Nálunk a Silver Terea marad. Az ugye nem ízesített. A szlovákoknak az nem is volt.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
SztiviVander #4066 üzenetére
Még idénre tervezték
De szerintem 25-ben lesz nálunk is ugyanez -
zoltan6
addikt
Aki Szlovákiában szokott töltetet vásárolni,egy kis infó,most jött emailben:
Ezek fognak maradni:
-
bghistvan
senior tag
Való igaz, nem is érthetően fogalmaztam meg, elnézést.
Tehát a heetset a lil soliddal együtt leraktam, és váltottam az új iluma one-ra tereával, tehát nem a lil solid készülékbe raktam nyilván az indukciós elven működő fémlapkás tereát. -
-
bghistvan
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy aki eddig heetset szívott és tereára váltott, produkált-e a következő tüneteket?
A garatomnál hátul az a kis nyúlvány ami függőlegesen lóg (nyelvcsap), már másodjára duzzadt meg és nagyon elkezdett fájni a torkom, mindig a terea használat után.
Le is raktam, korábban a heetsnél nem volt semmi panaszom.
Lil Solid készülékben használtam egyébként, nagyon sajnálom, hogy kivezették, én abszolút nem vagyok elégedett,sőt!!!Párkányban lehet vajon még kapni, érdemes kiugrani?
Köszi!
-
arin
csendes tag
Sziasztok,
Magyarországon ugye a heets végleg kifutott, már tényleg csak nagyon elvétve lehet kapni, ha lehet egyáltalan. Nem tudjátok, hogy Szlovákiában ugyanúgy lehet még kapni bárhol heetset? Vagy ott is kivezetésre kerülhet majd?
Azt tudom, hogy Ausztriában még mindig megy, ott talán be sem vezették a Tereat.Üdv!
-
ronin79
addikt
válasz
Bandiahegyro #4054 üzenetére
Kapod email-ben automatikusan ha Szlovákiában vásároltál Ilumát anno és érvényes a regisztrációd (nem kamu adatokat adtál meg) ill. törzsvásárlói státusz után.
-
zoltan6
addikt
Igen köszi,
már meg is vettem a havi adagot.1300ft-ért baráti volt a terrea/doboz. Viszont a kód emailra megy,csak a saját kódot lehet használni.
Voltak nagyon jó akciók,úgyhogy bevásároltunk. Közel 50 ezer ft-ot spóroltunk.
Vettünk iluma one készüléket 3000ft volt ha levonom a 4 ajándék töltetet.
Vettünk veev one készüléket ami most 8 eur helyett ingyen volt új regisztációval.
Meg kaptunk minden karton terea után +1 doboz új lila tereát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest