Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
-
LOGOUT
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Beszereztem én is egy duo készüléket és tetszene is, próbálom mindig inkább ezt szívni rendes cigi helyett, de sajnos nekem kaparja a torkom. Első körben vettem siennát meg silvert és érdekes módon a sienna kevésbé kaparós mint a silver, azt alig bírom elvszívni. Érdemes lehet más ízeket kipróbálni? Lehet van olyan ami nem fog kaparni?Mennyire okozhatja a kaparó érzést a készülék hibája? Hevítésnél nem érződik úgy mintha égne a dohány, ez a jellegzetes kukoricás szag jön belőle (ahogy kell is lennie gondolom).
-
-
jUUh
addikt
Olyan szempontból nonszensz, hogy világosan látható, hogy mi a problema, kevés a dohány / szar minőség / mindkettő. A szabadkai Purple Wave-ben minden egyes szál trükközés nélkül adott normális ízélményt és párát. Dehát nekünk jó ez itthon.
Hiába jelezte már csomó ember, nem ismerik el, hogy szarabb a Heets. Arról nem is beszélve, hogy a Bronz, Amber is legalábbis nekem más ízű, mint régen
-
horig
csendes tag
Pont ezt a videót találtam meg és ez alapján végeztem a tisztítást. Úgyhogy az a része rendben volt. Sajnos mi is arra jutottunk hogy a Heets lehet a bűnös. Ma beszéltem vele, azt mondta hogy egyszer fordult elő hogy "kidobta a zárjegyet a nejlonnal együtt" de amúgy nem jellemző, és ennek ellenére is kevés a pára. Ráadásul a Willow a favorit amiről olvasom hogy a legtöbben panaszkodnak itt... Hát nem tudom mi lesz a vége. Szerintem még nézek egy másik készüléket és ha azzal sem javul a dolog akkor felejtős a IQOS vonal, mert eddig pazarlásnak tűnik, plusz ha visszaszokik akkor adtunk az ürüléknek egy pofont.
És még ezt a csipkedős módszert is megmutatom, hátha. Bár nonszensznek tartom hogy ilyen megoldásokat kelljen alkalmazni. -
jUUh
addikt
Jelezzetek vissza mik a tapasztalatok! Kerestem FB csoportba az eredetit, de nem találom.
-
jUUh
addikt
válasz
trassher #1757 üzenetére
Ezeket én is tapasztalom, bár azt hozzáteszem, hogy mióta majdnem egy éve szívom, egy darab olyan szál volt, aminek tényleg 0, azaz 0 párája volt, azt dobtam is ki.
Fentebb írtam, hogy én először megsodrom a Heets-et, és ha láthatóan kevés van benne összecsípem a hüvelyt / papírt, és összetömörítem a dohányt. Alább küldök róla pár képet. Ezzel + 3-4mp-t hevítem mielőtt beleteszem a Heets-et, nem szoktak gondjaim lenni. Sok pepecselésnek tűnhet, de a valóságban ez kb. 5-10mp., amíg hevül a penge.
1. kép: sztem ebbe kevés a dohány, nem elég tömör.
2. kép: sodrás után még jobban látszik.
3. kép: összecsíptem a papírt.
4. kép: végeredmény
-
trassher
addikt
Jelentem a heets minősége legalábbis nálam kezdi elérni a kritikán aluli szintet. Ez leginkább Willow-nál áll fenn.Egyik típus amikor beleesik a cap-be annyira laza és kevés a dohány, illetve mikor végeztem és kiveszem szálak hullanak ki belőle. Másik jelenség, hogy amikor belecsúszik a cap-be már akkor hallatszik, hogy száraz és konkrétan recseg a dohány. Sienna esetén talán ha 3 dobozban van összesen 1 gyengébb minőségű szál.
Mellesleg 3 hete megérkezett a Lambda CC és kijelenthetem, hogy bőven üti a 2.4 Plus-t vagy akár a Duo-t is. Magamnak állítom be a hőfokot, adott slukk után nincs vége a történetnek és az íze sem változik. 280 fokon használom, 33-34 heets-et lehet vele így elszívni. A cap mágneses, könnyebb takarítani az eszközt, Type-C csatlakozó is van. Azóta csak akkor használom a 2.4 Plus-t ha ez épp napközben töltőn van. -
NC-17
csendes tag
sziasztok,
van egy 2 hetes duo3 keszulekem. Napi 1 dobozt szivok el igy minden nap tejesen at takaritom, bar a penge mar szepen feketedik.
par napja minden heets utan amikor kihuzom, benne mar, hozza ragad par szal dohany a pengehez (neha nagyobb darabok is).
Ami problema, hogy mostmar ha kozel emelem, erzek egy ilyen kormos illatot, eleg intenziven a cap-bol. Ezzel lehet kezdeni valamit? Normalis? -
jUUh
addikt
A cap-et is szédszedted neki? Ebben a videóban 2:30-tól szedi szét, de az egész jó tartalom. 1 hónapos 3.0 Duo-mról szedtem le a cap-et, és szét az egészet, brutál mennyiségű dohány volt maga a cap és a cap belseje közötti részben, meg a kis szellőztetők a cap alján is, pedig mindig tisztítom.
Én mielőtt beleteszem a Heets-et, megnézem a szálat: ha láthatóan kevés van benne, mert sajnos rendszeresen ez van, akkor megsodrom az ujjaim között a dohányos részét a stick-nek, a végén, meg "becsípem" a szálnak a szélét, így tömörítve rajta egyet. Ez nem tudom mennyire érthető, Facebook csoportban láttam ezt a trükköt, és nekem így mindegyiknek szokott párája lenni. De ami legtöbbet nyom a latba, az szerintem a hely páratartalma.
Kicsit szomorú, de egyik havertól kaptam pár szál Purple Wave-t, amire mindenki rá vna izgulva. (szerb beszerzés volt
) Namost, ne számítsatok nagy dologra, kicsit a régi pattintós-mentolos áfonyás cigire / szivarra hajaz. Viszont! Minden egyes szál keményebb volt, láthatóan és érzésre is több dohány volt benne.
Ugyancsak Facebook-os csoportba hasonlította össze valaki a régi zárjegyes celofános dobozt a másikkal, és szálanként kevesebb anyag van benne sajnos.
-
Silverboy
aktív tag
Maga a Cap mind 2 oldal felől, takarítsátok meg, rengeteg dohánymaradék marad a cap heets felöli oldalán, ami tudd halmozódni, (én pl a vizipipámhoz adot fém lyukasztóval szoktam kikaparni, egy mozgalmasabb este után, simán kijön 1 szálra elegendő heetsdohány), lehet emiatt megy bele nehezen a heets.
wzol, is mondta nagyon nagy a szórás a heetsek között, Siennát szívok és Blue-t általában felváltva, utobbi időbe is volt pár nagyon luftos Sienna csomagom... -
wzol
tag
Itt voltak elég nagy szórások korábban a Heets minősége terén, plusz jött még a külső és belső zárjegyes történet is (az újabb, a "belső", a celofán alatti a jobb), az is számít hogy mennyit állt a cucc a boltban. Próbálj meg különböző, pörgősebb helyekről venni Heetset, a régebbi készlet gyengébben muzsikál (szorulhat vagy sokat állt.)
Érdemes egy olyan fél percet várni slukkok között, hogy vissza tudja melegíteni a dohányt. Tudom, nehéz, mert "ösztönösen" rászív az ember, ha kevés jött, de csak egyszer kell megtanulni.
-
horig
csendes tag
Üdv! Pár jó tanácsra lenne szügségem. Szögezzük le az elején hogy a fogyasztó nem én vagyok hanem édesanyám. Közel egy éve hallottam erről a technológiáról és akkor lett neki vásárolva, át is szokott és már ott tartott hogy nem is kívánja az "sima" cigit mert büdős meg erős. Egy Iqos duo készüléke van, problémák voltak vele korábban is, pirosan villog, nem tölt meg hasonlók. Kód kérés - csere etc... Viszont az utóbbi időben elkezdett panaszkodni hogy nagyon nem jön neki a füst. És már egyre több sima cigit szív mert hiányzik neki a dohányzás érzése amit az IQOS nem ad vissza.
Na most ezzel kapcsolatban közvetítenék pár kérdést.
A készüléket én youtube videók alapján alaposan kitakarítottam neki. Ezzel nem volt akkor gond, a cap kivételével lelkesen karban tartja a készüléket, nem volt vészes. Viszont panasza a füst még mindig elenyésző ami belőle jön. Próbáltam rájönni mi lehet és kínomban megnéztem az "eldobott" csikkjeit. Azt tapasztaltam hogy a dohány kb fele fekete csak, a szélén körben pár mm és az allján a szűrő rész mögött is kb 1 mm nincs "elégve" És állítólag volt egy barátnőjénél aki vele együtt szokott rá az IQOSra és neki panaszkodva felfedezték, hogy egy negyed centivel a mi készülékünkbe kevésbé megy bele a heets.
Ez vajon mitől van?! Ismétlem, ki van tisztítva, nem áll benne centinyi dzsuva. Valaki találkozott már ilyesmivel? Vagy szokásos, telefon - indítsa újra a készüléket - adok kódot szeánsz következik? (nem örülnék neki mert ahol vettem (haverom dohányboltja) már nem kapható mert a hócipője tele lett a cserélgetéssel és visszaadta az egészet a PM-nek...)
A másik hogy a topicot böngészgetve örömmel láttam hogy van már alternatív megoldás is készülékre.
Ezzel kapcsolatban az volna a kérésem, hogy honnan érdemes pl a HiTaste P6-ot beszerezni mert én nem igazán találok sehol sem készleten.
Illetve "itthon" találtam ezt az ecigimax nevű portált akik forgalmaznak, de valami szlovák cég van mögötte, és előre kéne utalni. Amitől félek. Velük kapcsolatban van tapasztalat?
Azt hiszem ez a három kérdés elég is. Köszönöm ha valaki végigolvassa és próbál segíteni. -
válasz
Silverboy #1748 üzenetére
fura, hogy több helyről is azt hallottam, hogy az új Russet gyenge, nálam meg instant váltotta a Sienna-t
bár az is lehet, hogy csak én fogtam ki a Sienna-ból gyenge eresztéseket, mert az utolsó pár karton már borzasztóan gyenge érzetet adott, most a Russet pedig mintha talpas Gitans lett volna utána... és ez jó értelemben
-
Silverboy
aktív tag
Egy erős dohányos aki áttért:
Felkapott:
Sienna - Klasszikus picit kaparós dohány ízű (ez emlékeztett legjobban a natur dohányra)
Amber - fás/füstös dohány íz, kávé mellé nagyon passzol (valakinek diós)
Silver - Sienna stílusú, de enyhébb, gyengébb, ha a Sienna a piros markoló akkor ez az arany.
Bronze - kellemes lágy ízjegyek, koca dohányosok kedvence lenne egy buliban (silver markolo)
Futottak még:
Teak - picit aromás, fullasztó hasonlít a Bronze-ra (nekem nagyon gyenge)
Russet - Hasonlít az amberhez-bronze ötvözetthez (nekem nagyon gyenge)
Methol:
Türkiz - Bronze + menthol
Blue - Tömény menthol
B-:
Yellow - Leggyengébb heets / nekem enyhén búzás
Willow - Mosópor
---
Lengyel:
Green - Sienna + Menthol
Kelly - Citrus + Menthol
(Sokkal mentholosabb és citrusossabb mint a mi Willow-k, és nincs mosóporos utóíze) -
olloczky
senior tag
Multkor láttam egy traffikban, hogy lehet capet venni a keszulekhez. Miert erdemes cserelni?
-
null0
újonc
Sziasztok!
Koszonom a sok segitseget, elegge uj vagyok a temaban.
Olyan kerdesem lenne, hogy pontosan milyen izuek a jelenleg Magyarorszagon kaphato heetsek?
Probaltam utana nezni nem sok mindent talaltam rola.
Koszonom. -
null0
újonc
Sziasztok!
3 duo keszulekem van. Olyan kerdesem lenne, hogy van amikor 9 szivas utan mar rezeg, van amikor csak 10-11 utan. Ezt mi tudja befolyasolni?
Koszonom. -
wzol
tag
válasz
moddingR #1739 üzenetére
Így van, ahogy a kolléga mondja, ráadásul a multi sapkáját jóval egyszerűbb tisztítani, az apró rések nem "dugulnak el". Extraként ha valamiért nem jön össze az első körben (rossz heets, telefon, félre kell tenni stb.) akkor azonnal rá tudsz gyújtani egy "rendesre", nem kell várnod. Nekem a 2.4 után nagy élmény.
-
stuckart
csendes tag
-
moddingR
aktív tag
Sziasztok!
Iqos Multi tulajok, van lehetőség előhevítésre? Mintha olvastam volna valahol, hogy nem lenne.
-
wzol
tag
Most futottam bele, van erről valakinek tapasztalata? https://healcier.eu/
-
null0
újonc
Sziasztok!
Megvettem elsö készülékem, egy iqos 3 duot.
Tudtok a használatához kapcsolódóan tippet mondani? Pl.: hogyan helyezzem be a heets-et, van e valami jobb módja stb.
Köszönöm. -
Banderas1976
csendes tag
Sziasztok. Vékonyított fültisztító pálca kevés etanollal jó a tisztításhoz. Az etanol leold minden ràégett maradékot dörzsölés nélkül. De csak óvatosan, nem kell úsztatni benne. 300gr -nyit lehet egyszerre venni egyes patikàkban (nem mindegyikben), de annyit felesleges, 25gr elég akàr 3-4hónapra.
-
null0
újonc
Sziasztok!
Vásároltam iqos készülèket viszont lenne egy két kérdésem a használatával kapcsolatban.
- Takarítást olvastam hogy alkohollal vagy ecettel, viszont máshol meg azt hallottam, hogy az ecet az nem tesz jót neki. Most mi pontosan a megfelelö ezköz házi keretek között?
- Használat után egyböl vissza lehet helyezni a tokba vagy várjak vele valamennyit?
Köszönöm a válaszokat. -
jUUh
addikt
Van 2.4+ és 3.0 Duo is itt. Utóbbinak jobb, erősebb íze van. Mindkettőt gyakra takarítom, sőt a 2.4+-t jobban, mert ott a cap-et is mindig szétszedem, a duonál még nem szedtem.
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Nyugtassatok meg, hogy tutira nem velem van a bajSzóval van egy 2.4+ és 3 duo készülékem. Mindkettőt én használom, rendszeresen tisztított gépről beszélünk.
Létezik az, hogy a 2.4+ jobban égeti/hevíti a dohányt, mint a 3 duo? Mintha erősebbnek éreznem és a heets is talán jobban "elhasználódik".
A másik dolog, hogy az is normális, hogy a 3 duo készülékben sokkal több maradványtermék keletkezik 1 szál elszívásától, mint a 2.4+-nál?Köszi a válaszokat!
-
bordi10
senior tag
-
NC-17
csendes tag
Sziasztok,
becsatlakoztam egy 3 Duo-val, sotetkek heets-et probaltam (ismeros javasolta, hogy a mentol elnyomja az izet amit meg kell szokni es igy konnyebb lesz..
).
Tok segitokesz a csapat, tetszik a keszulek, es meglepo modon a dohanyzas elmenye is.
Napi 15 szalat szivtam kb., az elso par toltet utan nem volt problemam vele.
egyetlen dolog talan, hogy 3 perc alatt elmegy a toltet, ha pedig duplazol folyamatosan az nem tul penztarca barat.mindenesetre abszolut pozitiv az elmenyem, hezitaltam mar par hete - aki hasonlo helyzetben van, tudom ajanlani.
Kerdes: van barmilyen mas izesitett heets a mentoloson kivul dohanyboltban? Vagy be lehet szeretni legalis uton-modon itthon?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Maffia91 #1714 üzenetére
Itthon jóval drágább lesz. Most hirtelen ezt találtam: [link]
Az a baj, hogy az orvosi alkohol kevés lesz -ahogy a gyári pálcika is- a penge tisztításához.
Nem tudom amúgy ez a folyadék mi lehet, de valami brutális cucc, régen ecet + orvosi alkoholt használtam. Aztán egyik ismerősömnél láttam ezt, kértem egy kicsit próbára és sokkal jobb, mint az ecet, azóta pedig csak ezt. -
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudok venni, illetve mi a pontos neve a vékonyított fültisztítónak? Sima orvosi alkoholba mártanám, és úgy tisztítanám.
Tudom, Alin már én is láttam, de itthon keresnék inkább.Köszi
-
Beleth
csendes tag
-
Silverboy
aktív tag
- 2.4+ -os készüléknek a nyitófedele az 6 hónap utána kuka. (Konstrukciós gyengeség)
- 3.0 Duo-m 1 hét után elszált bekapcsolni se lehetet. Cseredarab hibátlanul működik.- Összeségében, nem nagyon hibásodnak. Én amúgy is peches vagyok az elektronikus kütyükkel
.
- Ha tiszta, akkor enyhén "kukoricás/kenyeres" illata van, vagy semmilyen, ha koszos akkor éget dohány illata van. Se otthon, se autóban nem zavart senkit.
- Se ruhán, se a szájban nem marad meg. Nem kell 2 csomag rágót cipelned.
Gar.:
Beregisztrálod megnézel 4x3p videót, 1 év teljeskörü cseregarancia (egyszeri). Ha baj van felhívod őket/messengeren vagy emailben írsz. Kapsz egy kódot, és bármelyik trafikba ahol forgalmazzák cserélik a hibás tollat/töltőt.30K környékén mozog per pillanat. 3.0 Duo.
-
Beleth
csendes tag
Sziasztok!
Alkalmi dohányos vagyok, vagyis inkább úgy mondanám, hogy 3 év után sajnos újra elkezdtem dohányozni, és eléggé zavar az undorító szaga, viszont jelenleg nem tervezek lemondani a dohányzás élményéről. Ezért gondoltam veszek egy ilyen eszközt. elektromos cigarettát is használtam egy ideig, de annyira nem vált be hosszabb távon. Pár véleményt tudnátok ajánlani? Mennyire jellemző a meghibásodás? Mennyire van szaga? Megmarad a ruhán? Leheleten érződik a használata? Valamint milyen árban mozog most a legújabb modell?
Előre is köszönöm. -
tommy6961
csendes tag
Sziasztok!
A tekerős pengetisztót bármelyik trafikban meg tudom venni? -
felixo
őstag
válasz
agyhalottak #1705 üzenetére
Köszi.
Stick Today appról van tapasztalatotok ? -
agyhalottak
tag
Most lett vége az akcióknak, lekésted
2.4 teljesen jó, a duó annyival tud többet, hogy egymás után 2 Heets-et tudsz elpöfékelni. A 2.4-el meg várnod kell 1-2-3 percet, (tokba vissza kell helyezni feltöltésre) utána ugyanúgy használhatod.
Igen, dohányboltban, regisztrálod a készüléket, a videókat feltétlenül nézd végig, garancia is van rá.
Nikotinmentesekkel nekem nincs tapasztalatom, de a Ccobato és a Healcier termékekről jó véleményeket olvastam.
-
felixo
őstag
Üdv Mindenkinek !
Tervezem az Iqos vásárlását.
Lenne pár kérdésem.
- Gondolom már 2.4-et nem érdemes venni ?
- Dohányboltban érdemes megvenni, garancia hogy működik ?
- Láttam, hogy lehet venni nikotinmentes hevítőrudakat is, ezek mennyire jók, működőképesek ( [link] ?
Válaszokat előre is köszönöm. -
válasz
Atira73 #1702 üzenetére
valami biztos nem normális, nekem is kellett cseréltetnem már túlhevítés miatt - ha a környezetedben van még pár ember egy (pár) szál erejéig miért nem próbáljátok ki a cserét? abból kiderül, hogy Te nem bírod, vagy valami nem kerek a készülékkel. (egyébként sógorom, aki időszakosan dohányzik, azaz fél évig igen, aztán megint nem szintén nem bírta megszokni, ez is benne van a pakliban...)
-
Atira73
friss újonc
Tudom, hogy nem leszokásra van kitalálva, de a környezetemben sokan így tették le a cigit
Viszont az, hogy ettől köhögök, a rendes cigitől nem, az elég gáz
A silver talán az egyetlen, amit aránylag bírok. Viszont napi 4 szál így is elég, úgyhogy már alig cigizek
. A másik, hogy 2.5 perc egy heets, 6 szívással. Úgy emlékszem 6 percet írtak, ez akkor túlhevít?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest