Hirdetés
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
stmark
üzenetére
Ne haragudj de Te túl sok filmet nézel szerintem

Ennyi leírásból, látatlanba, úgy hogy itt senki sem szakszervizes (de ennyiből az sem mondja meg mi baja) mondjuk meg, hogy mi baja van, és adjunk egy linket, hogy lehet azt megszerelni.
Szerintem ha ennyit tudsz egy készülékről, az lehet bármi: TV, PS, Mobil nem fogod tudni megcsinálni, hiányzik a szaktudás, anélkül meg keresgélhetsz ha azt sem tudod mit kell keresned. Ja és a legdurvább, hogy mindezt ingyen, senki nem fogja neked megnézni ingyen ha csak nem ismerős.
Szerintem vakvágányon vagy! -
e30st
tag
válasz
stmark
üzenetére
én se nagyon értek hozzá. szervizeltem már sok iPhonet és iPodot, de konkrétan a touchot mindigis nagyon kerültem, mert lehetetlen úgy megcsinálni, hogy ne látszon rajta később hogy igen brutálisan szét lett kapva szerelés céljából...
amúgy meg eBayről 5 dolcsi egy digitizer és 10 dolcsi egy kijelző, szóval igazán nem nagy tétel...
és szerintem mindenféle előismeret nélkül te is meg tudod csinálni iFixit guide alapján (bár a kollega akáárhogy is nézem az iPod Touch 4 szerelését linkelte be) neked erre van szükséged.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
stmark
üzenetére
Ha kinyitni ki tudod, akkor valszeg szoftveres probléma nem?
Takumi: Neked meg javaslom rakd újra a rendszer, ha esetleg nem újként állítottad be, nekem is gyatya volt a backupból valamiért. Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor lehet hardveres probléma is, ha garis még cseréltesd ki!
Don't Panic: Jelenleg nekem döccenésmentesen megy az iOS 5 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest