- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vycman
tag
[Itt a hirdetés.] Ha lejjebb olvasol láthatod, hogy mit válaszolt nekem. Időben nemtom mennyi míg meghozza. Amúgy ebayen is érdemes körbenézni. Nem tudom, hogy a Brando gyárt-e ipod touch-ra fóliát, de én azt tudom még ajánlani. Nekem pda-ra volt régebben és egyszer kijelző csere miatt le kellett szedni, aztán ugyanugy visszament, buborék nélkül. Azzal adtam el 2,5 év hqasználat után.
Ilyen kínai vackokat nem érdemes venni, mert egyrészt rá se tudod rakni normálisan, másrészt meg hamar feljön a sarka.
@whited: A ZAGG invisibleSHIELD™ egy vékony poliuretánfilm, amit eredetileg az amerikai hadiipar alkalmazott azért, hogy védje a helikopterek rotorlapátjait.
Hát ebből van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest