Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
mediamarkt, saturn nem ajánlott, ott csak ritkán teszik ki, akkor sem az összeset.
starking, xms, és iStyle az, ahol mindig minden iPod ki van pakolva.egyébként meg nekem mindegyikből van, sok generációra visszamenőleg, és ezek a tapasztalataim:
a legeslegjobb: iPod Video 5G 80GB ez nagyon hangos, és minden tartományban tökéletesen szól.
a 3. generációs touch (nem a 8, hanem a 32 és 64-es) az ami a legesleghangosabb. ezek is tisztán szólnak, némileg talán kevesebb a basszus mint a classicnál.
4. generációs touch halkabb mint a 3. generációs touch, hangzásra azzal sincs semmi gond.
legújabb classic viszont lényegesen halkabb a touchoknál. én is nagyot csalódtam benne, ráadásul az enyémet már 2x is ki kellett cserélni a click wheel problémái miatt. visszasírom az 5. generációs classicot/videótamúgy meg iPodonként is van különbség, nem mindegy az se hogy épp melyiket hogy forrasztották, meg melyik gyárban szerelték össze, stb. szóval ezek változhatnak. amiket leírtam, az én személyes tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest