Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Semmi nem kellet tulajdonkéépen hozzá, mert szériaszám alapján csekkolják az egészet az apple oldalán(ezt te is megtudod tenni), de azért örültek neki hogy mutattam gari levelet. A mostanit amit kaptam a dobozára ráragasztották az új serila számot és mondták hogy őrizzem meg a dobozt a garanciához. Amúgy az is logikos hogy nem telt el még egy év a kiadás óta, amúgy semmi gond nem lehet vele hisz világ garancia( még, nem úgy mint az iphone...)
nagyon idegesít ez a gomb, hiába nyomom erősen vagy gyengén úgy hogy nem érek szinte hozzá sem így is ugyis működik ha van kedve akkor 2x veszi vagy semminek. Szerintem itt szoftveres gond lehet, majd még utánanézek hátha 4.3.1 bug
azt is észrevettem hogy akad az egész rendszer és nem is olyan gördülékeny mint a 4.2.1 másnak nincs ilyen gondja??? csak nekem. A gomb az mindig kattan. Akárhogy nyomom. Van olyan hogy screen lockedből is csak 2-3-ra ébred fel ha megnyomom.
rohadt idegesítő... 
Már különféle módon újratettem, teljesen nyersre és backuppal. Elsőnek azt hittem a backup a hiba de nem azt volt.
és láss csodát nem csak nekem van ilyen hibám...:
4.3-ra való upgradenél jött elő -
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Ez engem is érdekelne, nekem is usa-ból hozták be, de a készüléken kívül nem kaptam mást

Új hozzászólás Aktív témák
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen processzort vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt is észrevettem hogy akad az egész rendszer és nem is olyan gördülékeny mint a 4.2.1 másnak nincs ilyen gondja??? csak nekem. A gomb az mindig kattan. Akárhogy nyomom. Van olyan hogy screen lockedből is csak 2-3-ra ébred fel ha megnyomom.