- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pnagy7
aktív tag
üdv mindenki tudnátok segíteni? van egy ipod shuffle 2g 1gb-om és egyik nap már meguntam a számokat rajta és rádugtam a gépre. szinkronizáltam és leszedett róla mindent mert közbe a gépet újratelepítettem pár hónapja. a lényeg hogy belepakoltam mappákat az itunes -ba és húztam át az ipodba.. ekkor fagy. kb 3perc és kiírta hogy: "iTunes could not copy {song name} to the iPod {iPod name} because an unknown error occured (-50)"
Hogyan tudnám megoldani a problémát? nemigazán akar összejönni a reset után sem meg semmi.
pls. help!
-
pnagy7
aktív tag
Uhh, az nem jó. Akkor inkább az eredeti ratyi fülessel. Az legalább jól szól sztem, csak én az agybadugósat vagy a fejhallgatót szeretem inkább, de kibirom. Majd ha meggazdagszom, akkor veszek olyan fülest amit linkeltél.
Mert most még nem éri meg összespórolni rá a pénzt, ha az utca végén valaki kiszúrja milyen füles is ez aztán ellopni támad kedve. 
-
pnagy7
aktív tag
Még egy kérdés, létezik olyan kütyü, amit bedugsz a ipod shuffle 3g hez és azon van a hangositó halkito léptető, és abba a kütyübe meg bele tudsz dugni JÓ fülest, vagy fejhallgatót. Van ilyen? Illusztráció
Köszi
-
pnagy7
aktív tag
Hello mindenki! egy kis segitségre volna szükségem!
Van egy ipod shuffle 3g 4gb.os mp3-am. Nem tudom hogy a bánatba tok rá zenét tenni. Halottam, hogy itunes lejátszó kell. Feltettem a gépre, látja is a kütyüt, de valami regisztrációt kér. Nem tom miért. Tudnátok segiteni? igy áll a dolog!
Előre is köszi a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert most még nem éri meg összespórolni rá a pénzt, ha az utca végén valaki kiszúrja milyen füles is ez aztán ellopni támad kedve.