- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
korpicschess #5768 üzenetére
Bezzeg a will it blendben csak a gumiborítása darálódott be a Sonim XP3000-nek, a belső fém szerkezet nem
májköl: én úgy olvastam, hogy fém hátlap volt a telón, most akkor tényleg jó kérdés, hogy melyik volt az igaz.... -
máyköl
veterán
válasz
Én akkor sem hittem el, amikor olvastam...
Azt tudom elképzelni még, hogy valami nagy füves részre esett, és rendesen tompította a fű az esést, és tényleg csak a hátlap tört össze.
De az iPhone 4 egy baromi törékeny telefon, ez tény. Féltem is a kicsikét, mert egy beton már nem bírna ki, ha meg na adj Isten megtörténne a tragédia, nem vennék rá 35 -ért gyári hátlapot, úgy meg ugye ugrik a gari. De vigyázok rá... -
Malachi
veterán
válasz
ha ez megnyugtat, szerintem ebben a kocsikerék vastagságú tokban minden mostani tablet kibírta volna a 30km-t, ha a hátlapjára esik. még egyszer: ez nem iPad, hanem védőtok reklám. 1000%, hogy előtte kipróbálták, hogyan kell összeállítani azt a szereléket, hogy éppen úgy pörögjön és éppen úgy érkezzen a földre, hogy a lehető legkisebb erőhatás érje.
ügyes reklám, de ha csaltak is, okosan csinálták, nem vágással, meg egyértelmű hazugsággal.
szóval ha egyszer majd 30km magasan járok, tuti csak ilyen tokot veszek majd a nem létező táblámra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged