Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Sziasztok,
Nem vasarolram még soha iPhone-t így érdeklődöm, hogyan van a garancia az iPhone-okra? Lényeges hol veszem, vagy bárhol vásárolt iPhone vihetek szervizbe egy évig az Apple-höz IMEI alapján?
Mert ha így van, gondolom a legolcsóbb helyen éri meg megvenni. -
tomboy0013
veterán
Üdv, Szeretnék venni feleségemnek egy iPhone 15-öt, viszont gond van a szemével. Nem bírja az alacsony PWM-es telókat. Extrém alacsony értéket láttam a 14 és 15 esetében is ani 60Hz, de a 13-nál 610Hz-et. Hogy a fenébe lehet ekkora különbség az új és régi között? A notebook check-et néztem, feltételezem nem tévedés ez a 60Hz. Az a baj hogy hosszú távra akartam venni neki (5+ év) mert nem akar foglalkozni a telefon témával. Mivel nincs semmi tapasztalatom az iPhone-okkal nem tudom mennyire éri meg még hosszú távra 13-at venni.
-
tomboy0013
veterán
válasz osonte #309627 üzenetére
Csak a PWM érdekel, azt eldöntöm hogy jó lesz-e neki. A 15-öt szeretném nem a 13-at, csak a notebookcheck 60Hz-es PWM értéke aggaszt. De akkor itt nincs senkinek ezzel tapasztalata, hogy zavaró-e egy érzékeny szemű embernek a 16 kijelzője.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
tomboy0013
veterán
Az iPhone-okat a gyári töltővel érdemes tölteni, vagy használható pl. Samsung töltővel is? Alzától akarok venni majd valamit.
-
tomboy0013
veterán
válasz Stark95 #309949 üzenetére
Szerintem aki fél milliót elkölt egy telefonra, az azért nem árt ha utánanéz legalább azoknak a funkcióknak amiket használni akar. Android-ról IOS-re váltásnál erről ugye ne is beszéljünk.
Egy Always on display-t is kb minden OLED-es droid tud, de iOS-en ugye ez sem igaz. Szóval, utána kell nézni mindennek mielőtt pénzt költesz rá, máskülönben csak magad hibáztathatod a figyelmetlenség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest