- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
juve600 #289119 üzenetére
Jó kérdés, megmondom őszintén még sosem néztem így. Le kéne resetelnem az adatforgalom számlálót a telefonon és utána megnézni, melyik mennit eszik ugyanazon a távon.
29 gb netem van havonta (ne kérdezd, hogy jött ki a 29) , így igazából a térképek net fogyasztása sose izgatott, de most felkeltetted a kíváncsiságomat
A sygic-et azért szeretem, mert ha netán elmegy a net leginkább külföldön a város közepén a legkiszámíthatatlanabb időpontban, akkor pont jó egy offline megoldás, bár úgy tapasztaltam, hogy a waze és a google maps is cache-el bőven előre. Wazenel is volt már, hogy simán folytatódott a navigáció, pedig már 30 perce nem volt netem határátlépést követően.
Ha eszembe lesz, csinálok egy mérést, melyik térkép app mennyit fogyaszt ugyanazon a távon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest