- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
papeti01 #276540 üzenetére
Én áldásom adom a vásárlásra.
Az akkumulátorok a magasabb hőmérsékleten történő üzemelést nem szeretik. A vezetékes töltés kíméli jobban az akksit, ott szinte nincs veszteség. A vezeték nélküli töltés képes jobban felmelegíteni az akksit és az nem a legideálisabb.
Személy szerint az elején én is aggódtam a töltési módok miatt, de mostmár ugyanolyan gyakran töltöm vezetéknélkülivel és vezetékessel is és nem érzem, hogy gond lenne.
Amire én figyelnék, hogy pl kocsiban használva, tűző napon ne legyen vezeték nélküli autós töltőn, ott marhára képes felforrósodni és az biztos nem tesz jót az akksi élettartalmának. Érdemes 20% és 80% között tartani a töltöttséget ha erre van mód. Ez is kitolhatja az élettartamot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest