- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
papeti01 #276540 üzenetére
Én áldásom adom a vásárlásra.
Az akkumulátorok a magasabb hőmérsékleten történő üzemelést nem szeretik. A vezetékes töltés kíméli jobban az akksit, ott szinte nincs veszteség. A vezeték nélküli töltés képes jobban felmelegíteni az akksit és az nem a legideálisabb.
Személy szerint az elején én is aggódtam a töltési módok miatt, de mostmár ugyanolyan gyakran töltöm vezetéknélkülivel és vezetékessel is és nem érzem, hogy gond lenne.
Amire én figyelnék, hogy pl kocsiban használva, tűző napon ne legyen vezeték nélküli autós töltőn, ott marhára képes felforrósodni és az biztos nem tesz jót az akksi élettartalmának. Érdemes 20% és 80% között tartani a töltöttséget ha erre van mód. Ez is kitolhatja az élettartamot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged