- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
Razzul #259939 üzenetére
A fentebbieken kívül ezek jutnak eszembe most hirtelen
Facetime hívás néha nem csörög a másik félnél. Telefon nem jelez, nincs nem fogadott hívás, stb. Nálam kicsöng ahogy kell.
Apple Maps. Nem arra mész amerre mondja (egy lehajtóval korábban lejöttem a pályáról), telefon szépen újratervez ahogy kell de az Apple Watch teljesen elveszti a fonalat. Az utolsó instrukció van a képernyőn ami akkor volt mielőtt felülbíráltad de tippre azt mondanám, hogy a pozíciód nem tudja mert az ETA úgy nő ahogy telik az idő.
Safariban ha kijelölsz egy szót, elkapod a jobb oldali bizbaszt (hogy megnagyobbítsd a kijelölést), mikor elkezdenéd húzni néha random elkezd a képernyő scrollozni a húzással ellentétes irányba rohadt gyorsan. (Próbálj itt egy hsz-t írni és kijelölni valamit az editorban, van rá esély, hogy előjön. Nálam most épp jó, de rendszeresen belefutok.)
Full random néha feloldja a telefon a watch-ot ami amúgy töltőn van a szomszéd szobában vagy csak mellettem hever valahol a kanapén. Erre talán rá tudom fogni, hogy érzékeli a szíjat és azt hiszi a kezemen van, vagy valami de nem volt ilyen korábban.Képernyőforgatásba bele lehet zavarni a Safarit de nem tudom mi hozza elő. Fekvő képernyőn álló marad a tájolás és fordítva de nem “nem fordul el” hanem elfordul de maradnak a képarányok és így a képernyő fele fehér, másik felében ott a Safari egy része, aminek viszont egy része nem látszik mert kilóg a képernyőről.
iMessage néha azt jelzi, hogy a másik fél Do not disturb-ben van holott nincs. A poén az, hogy ilyenkor te nem kapsz értesítést. Pl.: megnyitom az üzeneteket és látom, hogy az asszony Do Not Disturb-ben van. Ő nem tud róla mert valójában nincs. Ha küldök neki üzenetet akkor kap értesítést, minden szép. Ha ő küld nekem akkor ÉN nem kapok értesítést mert Ő DnD-ben van, pedig nincs is. Agyfasz… Be kell kapcsolnia a DnD-t majd vissza ki, hogy nálam és másoknál helyre jöjjön az állapota.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged