Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
Akkor mar kezdehet a kopkodest mert az en sima i6-om megcsavarodott a "semmitol"!!ilyeszto volt!!eztel a szoftverrel elcsúszott elolapi kamera foliaval csuszos-borzaszto rossz fogasu csunya kinezetevel irto gagyi erzesem van mar fele
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
Köszi,akkor megveszem a mostani sima hatra😑
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #119643 üzenetére
Sima 6 van még,megvárom míg beesik a 6s 220 környékére,várhatóan október vége.
Ugyanúgy vettem az i6-ot első héten 275e-ért majd gyors eladtam pár nap múlva ugyanannyiért,rá 2hétre meg megvettem 230e-ért.azért 40-50e 2-3hét alatt nem kevés.
Ezt az i6s-t is csúsztatják most is 5ezerrel minden nap úgy látom"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #119680 üzenetére
A legjobb választás lenne az biztos.Én már úgy tervezek,h le szeretnék állni egy tipusnál hosszú 2-3-4évre ezért is jobb lenne a i6s64g,csak egy bajom van,h ezt tényleg nem lehet hasznàlni tok nélkűl a lekerekített kijelzője miatt ugyanis pici koppanástól a szélén és már be is repedt.Én nagyon szeretten eddig tok nélkűl az összes iphoneomat úgy ahogy azok megkoptak a normál inkább kíméletes használattól.Most ezzel a kialakítással a színe sem látszik abszolút tokban és maga a szériának nem áll jól a tok sztem abszolút,így biztos elcsábulok majd egy év múlva az i7-re mert szinte biztos szögletesítenek rajta és a kijelző széle is jobban be lesz védve.Egyszóval nem annyira tetszik kinézetre fogásra sem ez a széria ezért nem nyúlok bele rögtön "nagy" gigásba sem...előrendeltem volna egyébként egy roset majd kértek még 50eut amire visszamondtam...
-
nederlanden
senior tag
Meg akartam mostmár venni 270e-ért az i6s 64g-t de azt mondják várjak mert 2-3hét és 240körűl lesz...a 16giga meg 200környéke.
Mennyi lesz akkor a sima 6 16g 140e?"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #120205 üzenetére
Black!:nézd már meg lszi,h az i6s-ed végig érzékeli oldalt a kis betűket a kontaktoknál.
Enyém az utolsó hét betűt nem érzékeli ,és a környezetemben sem érzékeli egyiknél sem teljesen végig végig az ábc-tBlack:értem.
Hát mit is mondjak dúrván csalódottak az i6 tulajok akiknek mutattam.
Kegyetlenűl gáz így 2 frissítés után is,,tehát annyira,hogy ilyenért azonnal vissza kellene adják a pénzt ha vki most vesz egyett és nincs 7betű az abc végén.dúrva hiba[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Sűrgős!!
Amerikából,konkreten Miami-ból behozott független,bontatlan i6s 64g-nek van vmi hátránya?köszi"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Hát itt a kezemben az i6s [moderálva]
Elsőre azt mondom mint a korábbi midelfrissítésekről,hogy ha picivel is de még finomabb-pontosabb-tisztább az egész úgy ahogy van,pont annyival,h bőven érdemes legyen lecserélni az apple fanoknak ,ki van ez találva rendesen.Simán elvan az ember a sima 6-al de ha lehetőséd van rá mindenképp érdemes feljebb lépni.Ugyanolyan hangerőn hangosabb a beszédhang is és valóban vastagabb a kábele nem kevéssel.pár nap és többet tudunk róla(nem tudom beképzelem de mintha itt a fórum ill más sokat látogatott jól ismert oldalak is precízebbek-kellemesebb a szemnek)
Ugyanaz a kijelző van benne,vagy szoftveresen is tudnak finomítani rajta?[ Módosította: radi8tor ]
-
nederlanden
senior tag
válasz Zjunior #120413 üzenetére
Ez a i6-étól is vastagabb jóval.
Nem placebo az,egyértelműen finomabb cucc minden tekintetben,így a kijelzője is.Tudom az i6-ra is azt mondtam 1éve,dehát az is volt az i5s után ,majd kijött 1-2hiba pár hónap alatt mint ahogy ezen is ki fog,biztos vagyok benne.(ha már vadonatúj autót visszavittem és visszaadták volna a pénzt(igaz 650e bukóval),akkor elhiheted,h ez is bukik nálam majd vhol😂😂/ja és nem dacia/szuzuki volt[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #120573 üzenetére
Nem tudom te mivel tesztelted az i6s-t,én az asszony😁 I6plusszával de szerintem sokkal nagyobb a különbség gyorsaságban neten is mint az i5-i5s-i6-ra váltáskor.Pont ugyanezeken az oldalakon próbálgattam akkoriban is de akkor alig alig volt észre vehető.
A spotlight lett még nagyon patent meg a 3dt-vel a gyors/kényelmes sms-hívás-foto-ra ugrás stb...,meg egyébként maga pörgős telefonáláskor észrevehető a gyorsaság/leegyszerűsítés.
Akkura kíváncsi vagyok,még csak most töltöm másodjára(az "első idő "elég vékonyka volt)
Az összhang biztos jobban egyben van ez bőven érezhető mint ahogy a súllykülönbség is."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz RazoR #120590 üzenetére
Én 1évig használtam i6-ot,nagyon jó telefon,viszont egy idő után elcsúszott a fólia az előlapi kamera és üveg között,majd 20cmről sajnos a sarkára pottyanva üvegfóliával igaz tok nélkűl megrepedt és meg is hajlott picit a bekapcsoló alatt.Ahogy meglátták hozzáertők állították,hogy a kis" eséstől tört/csavarodott meg,ezután elment a kedvem tőle taljesen.
Szóval én már csak azért is cseréltem mert egy sokkal masszívabb megbízhatóbb,gyorsabb,készüléket faragtak belőle igaz kicsi de mindenképp hasznos és kényelmes plussz funkciókkal,mostmár abszolút hibátlan újlenyomatolvasóval.Sajnos itt nem oszthatom meg örömömet és pozitív tapasztalataimat mert anno az i6 is nagyon-nagyon tetszett az 5s-het képest amikoris ugyanúgy lehurrogtak akkor is miatta most meg mind azt használja.Nem egy fórumos jelentette ki akkor,h már az i4 méretén sem kellett volna változtatni de 4.5"fölé soha nem váltanak.igen."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #120612 üzenetére
(mivel nincs is még 6s használt☺️,meg ugye a bökkenő az,h 150e alatt szalon i6-ost nem veszel,80ezr pluszt meg mindenképp megér a 6s.
Ha az i6-nak nem lenne harmatgyenge a háza és az elcsúszó előlapi fólia meg a még mindíg zavaros működésű olvasó én sem ugrottam volna rögtön 6s-re mert maximálisan megfelelt,de így azt mondom jó ,hogy ilyen hamar beköltöztem az i6s-be mert nagyon patent/masszív/megbízható működésűnek tűnik így 4nap után."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #120634 üzenetére
Miért kellene kötelezően 64-est venni 6s-ből,sima 6-ból meg megfelelt a 16g is??
Ne vedd sértésnek de annak aki évente 10-20-szor cserél telefont semmire sem biztosíték a véleménye/tapasztalata!pár hét alatt hozzád sem tud nőni igazából egy telefon sztem.Még az évente csere sem "normális"
Engem nem érdekel ki mit vesz és nem is mondok semmit,mert már indokoltan idegesítő lehetek ezzel az i6s megelégedésemmel,inkább meghagyom későbbre másoknak,de metsd el jól ezeket a hsz-kat😉"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
válasz galaxys80 #120641 üzenetére
Akkor meg indexelj😆😂😂
Galaxysk befejeztem,most már ti következtek az esssekkel
Black:az biztos,h igazmondó őszinte vagy csak nekem úgy tűnik mintha nem arra és úgy használnád ezeket az okosságokat😁 amire/ahogy kellnene így nem hitelesek a tanácsok.Tokokba adás/vétel ügyeskedésekbemár iknább.
Na pace😀[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz galaxys80 #120645 üzenetére
(http://www.mafab.hu/movies/hit-the-dutchman-70328.htmlHollandus)
A legnagyobb amit valaha láttam!!!!👍😁Egyébként egy darabíg kint éltem(meg sok más országba is)azért ez a nick,,nagyon jó hely😉
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz lockdown90 #120690 üzenetére
👍
-
nederlanden
senior tag
Nézze már meg vki lszi,akinek i6s-e van,h meg tudja nyitni a képeket a használtautó mobil alkalmazáson keresztűl mert nekem sehogy nem megy!!csak az első képet nyitja a többit már nem,párom sima i6plussza simán nyitja az összest.
-
nederlanden
senior tag
válasz Tibee86 #121276 üzenetére
Igen arra gondolok.
Nem értem miért,másnál meg lapozható.
Botrányos ez az egész már,minden nap megakadok vhol/vmiben vele.Lehet jó a telefon mert a rendszer nulla úgy ahogy van."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #121279 üzenetére
Igen,megnyitni sosem lehetett viszont most tegnap óta vmiért lapozni sem tudom.
Szóval az összes hírdetésnek csak egy képe van.És mostlátom,h a járművek ugyanitt (tel.sz.alatt)lehetőséget sem nyitja.komoly[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Megvan!
Safari beállítások a sütik blokkolásnál:engedélyezés mindígre kellett állítani a csak látogatott vebhelyekről.
Csak azt nem értem,h eddíg miért nem kellett oda nyúlkálni,,,na mindeggy a lényeg h jó[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Azt vettem észre,h ha az iphoneomon(i6s) be van kapcsolva a wifi itthon teljesen belassúl az ipadunk(air2),ahogy kikapcsolom megindúl mint a villám.
Ez normális?"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Kali:értem,pedíg ez egyértelműen attól van.Most mêg kíváncsi vagyok ha leveszem töltőről a telefont akkor is belassítja az ipadot(már semmit nem zárok ki),csak mert eddíg nem csinálta ezt.
Páromnak a fehér i6p-n gyári kék bőrtok van rajta,nagyon jó-kényelmes vékonyka fogásra.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Nekem is volt ilyen,h néha fullra feltöltötte néha meg 40-50% után kiírta,h nem támogatott.Semmi baja,csak minden applet a gyári SAJÁT töltőjével kell tölteni.
-
nederlanden
senior tag
Na erre tippeljen vki vmit!
Ha töltőn van az iphone telefonom bekapcsolt wifivel totál be van lassúlva neten az ipad,kb. mintha 2g-n menne,ahogy lehúzom töltőröl vagy kiapcsolom a wifit a telefonon ,rögtön begyorsúl az ipad.
..??"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz Gyurma_13 #121860 üzenetére
Az ipad air 2-n 8.4,,az iphone 6s-en 9.0.2 van.
A régi ipad 3-at nem lassította le(vagy lehet nem vettem észre,mert alapból nagyon lassú akadós volt,azért is lett cserélve)
Csak azért mert az ipad air 2 most lett véve és visszavinném ha annak van baja."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz agabe #121875 üzenetére
Valóban,,,.az i6 ujlenyomat olvasója dettó ugyanaz mint az 5s-be,amit én egyikbe sem tudtam folyamatosan használni mert ha kicsit kiázott-hámlásos-túl száraz,stb. volt az ujjam,már sehogy nem olvasta,az i6s-el még nem hibázott egyszer sem melós ledarált ujlenyomattal sem😁
I5 s-en nem is tudom hogy lehet már netezni(pedig hú de sokat nyomkodtam)
Feleségem pl. semennyire nem szeret netezni az enyémmel(i6s)az i6plussza után.azt mondja nagyon megeröltető kényelmetlen(pedíg 30fölött van csak kicsivel)😆És tényleg,mikor kézbe veszem az i6pluszosát ott érzem igazán a "kényelmet" én is,h nem hiányzik abszolút nagyobb kép/betű stb..csak sajnos már az i6-ot is nyűgösebb elrakni-hordani",nem hogy a plusszt..
jó-jó telefon az 5s,de hazavágja a szemet az biztos,ill. akku ban meg úgy egyébként összeségében ,mindennapos használatban elmarad az i6-tól rendesen sztem,i 6s meg annyi,h még pörgősebb-finomabb-erősebb kicsit.Black:az lehet,de melós embernek pont ugyanolyan használhatatlan volt mint az i5s-nek,olyannyira,h nálam szinte detto ugyanúgy-ugyanakkor hibázott
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz szabogabor10 #121920 üzenetére
Páromnak i6 plussz ,nekem i6s van.Már a sima is van olyan nagy,h nyáron nincs olyan rövidgatyám amiből ülve ne esne ki,ezért kivétel nélkűl mindig kiveszem a zsebemből és elrakom vagy tartom a kezemben mikor ülök.
Sokszor nyomogatom a párom plusszát és vmiért nagyon bejön úgy ahogy van az egész.Valószínű a mérete miatt érzem még komfortosabb/megbízhatóbbnak ,igaz ios 8.4 van rajta ami szinte hibátlanúl fut(nem is fogja frissíteni míg nála lesz)
Szóval szerintem a méretén nemigazán kell megakadni mert már az i6-ot sem sokkal könnyebb "hordani"/elrakni,így aztán tökmindeggy.,vagyis a plussz nagyobb élményt nyújt😊[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz szabogabor10 #121933 üzenetére
Ugyanazokba a zsebekbe az i5s simán megmaradt ülve is.Az előző sima i6-omnak a kijelzőrepedését is a már nagyobb méretének köszönhetem mert lazán kipottyant a zsebemből.(üvegfólia volt rajta ,tok nem,és a sarkára esett pont az üvegfólia és a fém ház közötti csupasz üveg részre )
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz norbi2010 #121241 üzenetére
Én is vettem gyári bőrtokot és 1-2szer már csinált képernyőfotót homeval nyotáskor,ill. hangerőt is csumán vagy éppen némán találtam,míg rájöttem tegnap,h szoros/feszűl a tok.
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #123356 üzenetére
Átlátszó gyári nincs,viszont a Rock-al látszik az alma😁De ezek így finomak👍
Hoppá,ennyi a különbség az ipad3 és air 2 ,egyébként iszonyat gyenge fényviszonyos fotói között(uóbbi az ipad 3)[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #123367 üzenetére
Nekem ezek borzasztó gagyik.
Őszintén,hogy tudtok ilyen ratyikkal becsomagolni egy minőségi cuccot?
Eszméletlen rondán és bazárin néz ki már ne is haragudj,,,aztán az ebay-os műanyag szélű,?!na az meg mindent visz.
Hogy kínai büdös gumiszőnyegeket és műszálas bugyit húznék egy bmw finom bőrbelsejére ,nem érné el ezt a szintet...
Ez már a fájjó kategória,ne haradudj rám ezért."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
válasz joey04 #123377 üzenetére
Ugye nem arra gondolsz,h nekem fontos az alma láthatóssága,mert ha igen akkor fussál neki a történetnek mégegyszer.Ugyanis a gyárira amit én használok azt mondta,h gáz mert takarja a tel..a rock tok egy kimondottan jó minőségű kényelmes tok,de én épp azért nem szeretem mert ki van vágva az almanal
-
nederlanden
senior tag
válasz univerzita #125992 üzenetére
Van vmi érezhető/látható külömbség?
Írjátok már le lszi mik azok mert én 6s-en eddig semmit nem látok"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Vettünk egy mobilos üzletbe egy i5s-t aminek 1-hónap múlva elromlott a hangszórója.
Visszavittük a bizonyos mobil üzletbe ahol azt montdák h ezt a vevőnek/tulajnak kell már intézni amit csak pesten lehet személyesen,tőlünk 300km-re.1-2nap huzavona után azt mondták csak el lehet kűldeni postán is,és max 1hét alatt megvan az egész,,,,amire mi azt mondtuk,h onnan lett véve,hát oldják meg ők mert semennyi időnk nincs ilyennel foglakozni,,,ok,erre azt mondták h rendben de ebben az esetben ha az üzlet kűldi/intézi az apple-al akkor 3hét 1hónap is lehet.beválaltuk így és most 3hó után kaptuk vissza a telefont,amit kis hangos szóval vettünk át.Jogos volt a felháborodásunk vagy ez így korrekt ahogyan ők intézték??"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz #99546112 #126473 üzenetére
Magyarázzátok már el lszi mire lehet használni ezt a 3d touch-ot mert még nem sikerűlt rájönnöm 3hónapja,olyan szinten,h egyszer nem tudtam használni előnyösen csak max azért,h lássam működik e...
-
nederlanden
senior tag
Nekem pontosan ezek,sokkal átláthatóbbak és kényelmesebbek
belelépve "normálisan",nem dekázva ott rajtuk félig meddig zavarosan látva azokat.
Na mindegy 3d touch semmiben nem könnyített az biztos"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Szerintem is miőségibb átgondoltam és kellemesebb hangulatú megbízhatóbb volt az ios6.
Total gagyi zavaros megbizhatatlan lett maga a rendszer azóta ugy a kinezete mint a mukodeseJa es tudasban semmit nem fejlodot amire azt monhatom h na ez nagyon hasznos
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok!Kikapcsolt wi-fi asszisztenssel is rááll a telefonom mobil adatforgalom-ra ha kicsit is gyenge a wi-fi jel!!!!,ráadásul úgy,h azt nem jelzi sehogy,így "fű" alatt rendesen leszívkálja mindig az MB-imet.
Van erre más lehetőség,h egyszerűen leblokkoljon ha nincs wifi,persze úgy,h a mobil adatforgalmat ne kelljen kikapcsolni??!Vasi89:nekem is javították a pár hetes i5s hangszóróját.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest