Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz icecave #318513 üzenetére
Működik amit leírtál, ha olyan eszközben van a multisim ami hanghívás-képes (tehát a telefon) akkor ott is kicsörög a hívás. Arra figyelj hogy nem minden multisim ugyanolyan (előfizetés szintjén értem), van ahol “óra multisim” a csomag neve és az csökkentett netsebességet ad.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MasterMark #318613 üzenetére
Köszi hogy betetted, akkor ez változott, korábban nem lehetett de nekem is hasznos.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Zsolt,72 #318663 üzenetére
Így ahogy írod, így használom, és ettől kezdve a szükséges időben felvillantja a kijelzőt (jön egy átsorolás, kanyar stb., jellemzően 10km-rel korábban illetve amikor odaérsz, lakott területen kívül), és utána kikapcsolja ahogy írod. Nagyon tetszik ez a működés, én a túlmelegedés miatt kapcsoltam le a kijelzőt, és csodálkoztam, mikor magától felvillant, de nagyon megtetszett hogy így működik.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #318708 üzenetére
Ha fordulás jön, vagy körforgalom, vagy bármi ami miatt jelez, akkor felébreszti a kijelzőt.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Šolaire #318721 üzenetére
Nagyon fura útvonalakat tervez a waze. Levisz olyan utakra, amikre nem kellene mert nyerek 1 percet. Kivették belőle azt a beállítást, hogy milyen legyen a tervezett útvonal (legrövidebb, leggyorsabb stb). Leginkább a tervezésével van bajom, rosszak az útvonalak amiket tervez.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #318725 üzenetére
Régen még rosszabb volt. Ez az út útra már a fejlődés egy fázisa. Régen volt a “zézés”. [link]
-
lugosi
MODERÁTOR
iCloud privát átjátszó kiamaradás:
Ha valaki ugyanúgy járt volna mint én tegnap, hogy többször feldobta a telefon, hogy nem lehet kapcsolódni az iCloud privát átjátszóhoz, az ne a készülékében és ne a beállításaiban keresse a hibát, mert központi kimaradás volt: [link]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz M1995 #318881 üzenetére
Speedtestben érezni, hogy lassít, valamennyit de nem sokat. Normál használatban nem vettem észre (pl youtube 4k).
Többiek: köszi, két gépünk van itthon, egy régebbi MB Air, azon nincs net most ha be van kapcsolva a privát átjátszó (régebbi mac os), és egy újabb MBP, azon csak kiírja hogy most van, most nincs, de net van rajta. Telefonok ugyanígy, egy régebbi Xr, nincs böngészés ha be van kapcsolva, újabb 13PM, ott van, csak kiírja hogy hol van átjátszó hol nincs. Mindegy, fura, a régebbi eszközökön kikapcsoltam.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lanszelot #319088 üzenetére
Figyimár, lassan kezdem azt hinni, hogy te szándékosan bosszantasz minket! Ezt nem hiszem el, hogy nem látod, hogy az általam belinkelt hozzászólásban hol írtad azt, amit idézek, hogy írtad!
[link] [kép]
Bejelöltem neked, hogy hol írtad, hogy 2 felhasználó volt, icloud és gmail.De most megint írod az új hozzászólásodban, abban amire most válaszolok, a 9. sorban: "Ott 2 felhasználó volt. Apple id icloud, és gmail."
Ezekből viszont:
"Mikor kikapcsoltam a gmail szinkronizálast a beállítások mail-nél hiába van a beállítások mail-nél ott az icloud ami az apple id"
"Gmail nek semmi köze az almához az az android telefon volt.
Nem hoztam át. Nem az az apple id."arra következtetek, hogy van egy apple id-d, de nincs icloud e-mail című postafiókod. Ezért vetettem fel, hogy az icloudos e-mail címed azonos-e az apple id-vel, mert attól, hogy van apple id-d, még nem biztos hogy van icloud e-mail címed.
Ezt a support címet nézd meg és menj rajta végig: [link]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz timelord1987 #319153 üzenetére
Semennyivel. Nem lesz más attól, hogy egy kábelen megy át az app a telefonra attól, mintha wifin töltenéd le. Ha elviszed szervizbe, teljesen feleslegesen fizetsz pénzt olyasvalamiért, amit te is egy kattintással megcsinálsz a telefonon.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #319300 üzenetére
1-est megválaszolta Zsolt, 2-esre a válasz legjobb tudomásom szerint: nem.
-
lugosi
MODERÁTOR
Szabi, M1995: srácok ne már. Nem egyezik a véleményetek és kész.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz vargalex #319746 üzenetére
Én most ennek valamennyire utánanéztem, hogy ez a valóságban mit jelent, és az apple vajon miért nem implementálta. Hátha egy hozzáértőbb megnézi, de én a következőkre jutottam.
Ez az oldal foglalkozik a gmail push-sal. [link]
Itt írja, hogy mik az előfeltételek: [link]
Itt pedig az árazás: [link]A publikus API kérdés, hogy tartalmilag mennyire fogadható el az Apple számára (adatvédelem, gdpr compliance stb.), illetve hát ugye nem ingyenes. Kérdés, hogy miért fizessen azért az apple, hogy a konkurens szolgáltatást az userei jobban tudják használni, amikor van saját szolgáltatása push-sal - ingyenesen is.
Szóval van API, ez igaz, a többi technikai részéhez nem értek, de azt látom, hogy fizetős az azt implementáló fél részéről. De ha nem jól látom, majd kijavítjátok. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Jaded #319905 üzenetére
Igen, valahogy így volt mikor a korábbi szolgáltatásuk átváltott az apple music-ra. Akkor felajánlotta, hogy feltölti a zenéimet a cloudba, összenézi őket hogy megvan-e nekik és ha igen, akkor onnantól azt streamelem, még akkor is, ha nekem rosszabb minőségben volt meg. Ekkor még nem volt apple music előfizetés. Valami match volt a neve a szolgáltatásnak. Van egy csomó jazz cd-m, amiket berippelve tároltam az itunes-ban, és amik nincsenek meg az iTunes Store-ban, így azokat is elérem.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz burgatshow #320191 üzenetére
Az usb-c-ben egy jó van: hogy mindenkinek ez van. Pl bent vagy egy kórházban, és nem vittél töltőt, valakinek tuti hogy usb-c van a környezetedben.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Krapulax76 #320225 üzenetére
Semmit se lehet vele kezdeni sajnos. Ez már amúgy a "fejlesztett" verzió, a korábbi úgy mondta be, hogy forduljon balra a ZÉ Fő utca útra (leírva az volt, hogy a(z) Fő utca útra), azaz minden utcanév előtt zézett. Aki ezt így átengedte a végleges verzióba, hát nem tudom mire gondolt.
Ezek és társai miatt mondom, hogy ne ábrándozzunk itt egy ideig magyar siriről, ha cinikus akarok lenni akkor azt mondom, hogy jobb is hogy nincs. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz zzola #320436 üzenetére
Valami volt az iclouddal, mert reggel kiírta, hogy a privát átjátszó aktív, amit akkor szokott kiírni, ha lekapcsolódik róla (mert nem működik), és utána helyreáll és visszakapcsolódik. Megnézve a server status-t, tényleg volt valami: [link] több helyen is resolved issue vagy resolved outage van.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Big_Boss #320690 üzenetére
Az iPhone 3G volt az első szifonom, úgy emlékszem akkoriban még a Mac-en az iTunes-szal lehetett biztonsági mentést csinálni, azt vittem át 4s-re, majd 6s Plusra, és onnantól már szinte biztos, hogy iCloud mentést használtam. A kezdeti idők óta nem csináltam soha új iPhone-ként való beállítást, és kb nem is tervezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest