- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
Eddig nagyon jó a telefon. Wallet-et leszámitva és hogy Revolut és a Wise esetén nincs értesítés hang. Se pénz érkezésnél és fizetésnél. Szerintetek érdemes iOS 15-re frissíteni megjelenéskor? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mert 5s-ig használtam iPhone-t. Akkoriban a fő verzió még igen bugos volt még. Egyéb App-ok el sem indultak. Ebből kiindulva most sem fogok. De lehet ez ennyi idő elteltével változott?
-
Krethx
aktív tag
-
Krethx
aktív tag
válasz
Gáben81 #248442 üzenetére
Itt is lehet ellenőrizni: https://haveibeenpwned.com/
MasterMark jól mondja. Én ezt is ajánlom. iCloud-nál ne használd a fő Mail címet. Hanem készíts alias-okat. Max 3 lehet. -
Krethx
aktív tag
válasz
MasterMark #248369 üzenetére
Köszönöm! Most már értem. Csak mert be lehet állítani. De pl. A Spark ad hangot mikor jön a Mail. Revolut is. De ha Wallet-en keresztül fizetek nem jön. Na mindegy ez legyen a legnagyobb gondom.
-
Krethx
aktív tag
válasz
szabonagyur #248367 üzenetére
És jelzett a telefon értesítési hanggal?
-
Krethx
aktív tag
válasz
MasterMark #248364 üzenetére
-
Krethx
aktív tag
válasz
MasterMark #248362 üzenetére
Nincs és új telefon. Tehát értesítés megjön de nem ad jelző hangot. Csak akkor veszem észre ha épp feloldom a telefont. Azt látom a Wallet-ben hogy sikeres a fizetés.(mikor fizetek) De az értesítés kicsit később jön hang nélkül. A többi App-nál minde rendben. Pl. Netflix stb. Ezt nálam csak fizetésnél van.
-
Krethx
aktív tag
Apple wallet nem ad fizetésnél jelző hangot. Csak is értesítést. Ez normális? Revolut-nál szintén. Pedig a notification-ban be van kapcsolva. iPhone 12 Pro. iOS 14.7.1 Android-ról váltottam és ott ez nekem megszokott volt. (GPay) Amúgy nem az első telefonom. 5S-ig voltam iPhone-on. De a wallet-et nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- OLED monitor topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Fűnyíró topik
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest