Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
A Prism nevű kis fotószerkesztő appot úgy használjátok, hogy ha jól láttam akkor nem a telefonon végzi el a képek átalakítását, hanem feltölti őket valahova, és az eredményt letölti a telefonra. Amiről engem legalábbis az app elfelejtett figyelmeztetni, és persze fogalmam sincs ennek a privacy és egyéb vonzatairól, szóval legyetek óvatosak, ha esetleg olyan képeket akartok átalakítani, amiknél nem baj, ha valamiféle eset folytán akárki számára látható lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #99546112 #141592 üzenetére
Két eset van:
1. Bekapcsolod az icloud fotókönyvtárat, akkor ami a telón van, az van a felhőben is, pontosan. Ha nagy fotókönyvtárad van, akkor ez nem célszerű. Előnye, hogy nálad van az összes képed, mindig. Megoldható úgy, hogy a telefonon csak thumbnaileket tárol, úgy kevesebb helyet foglal, de foglal a telefonon is.
2. Nem az icloud fotókönyvtárat, hanem a fotóstreamet kapcsolod be. Ekkor is hasonló a helyzet, tehát amit törölsz a telefonból, az törlődik a stream-ből is, de nagy előnye, hogy ha szinkronizálod a desktop géppel, akkor a desktop gépen nem törlődik, ha a fotóstream-ből kimásolod saját albumba (ezt én a mac-es Fotók alatt használom így, nem tudom hogy más progiban is így van-e, de amíg az icloud fotókönyvtárat használtam, addig a Fotókba akárhova mentettem el, ugyanúgy törölte). -
lugosi
MODERÁTOR
válasz r3dsnake #141595 üzenetére
Nálam nem méretezi le. Hónapok óta a fotostream-mel töltöm át a képeket az asztali gépre, azaz a telefon feltölti a felhőbe, az asztali gép pedig le, és tárolja. Legutoljára kb egy órája töltöttem így le a délelőtti, délutáni képeket és természetesen nem méretezett le rajtuk semmit, ugyanúgy a 4032x3024-es felbontású képek kerültek a gépemre a fotóstream-en keresztül. Mint eddig bármikor.
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz univerzita #141999 üzenetére
Újra benne van a battery doctorban a funkció.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz pzstm #142116 üzenetére
Ha nem jó neked a gyári billentyűzet akkor a swiftkeyt nézd meg.
A gyári zene app elég jó (nem is tudtam hogy van groove iosra, de azt én wp-n se szerettem). A ne zavarjanak mód szerencsére működik mindenféle mók nélkül, szóval nem kell hozzá angol régiós beállítás mint wp-n. Van outlook levelezéshez, de a gyári Mail app is elég jó, én azt használom. A siri nem tud magyarul, csak diktálás megy. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz univerzita #142407 üzenetére
Nem úgy lesz (vagy várható) hogy idén kijön az i7 és jövőre az i7s? Így szokott lenni, nem?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz univerzita #142416 üzenetére
Köszi. Ezek nekem újdonságok.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #03372544 #142572 üzenetére
Minden más sokkal lassabb volt. Talán a játékban volt legkevésbé lemaradva, nem?
De akkor a mérleg képzeletbeli serpenyőibe tegyük bele hogy egy 1 évvel ezelőtti szifonról van szó, aminek kb 3 hét múlva bejelentik az utódját, tehát valójában nem is egymás direkt ellenfelei. Mondhatjuk, hogy egy generációval régebbi mint a Note. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Воланд #142646 üzenetére
Épp tegnap nézegettem az iosos outlookot. Egy dolgot nem találtam meg benne, hogy a naptárak színeit hogy lehet átállítani. Kb 10 éve a hivatalos naptáram kék, a magán zöld, a tárgyalásé piros a google calendarban, és zavar ha nem így néz ki a naptár. Az outlookban állítható a szín? Mert tök más színekkel jelent meg és nem akarok átszokni, mivel minden más naptárban (webes google, vagy a számítógépemen a mac-es Naptár) a megszokott színek vannak, illetve a szifon gyári naptárában is.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Coc@s #142748 üzenetére
Igen, érdemes úgy csinálni, hogy nem csinálsz a futó programokkal semmit, azaz nem lövöd ki őket.
Egy kivételt tudnék említeni, a háttérbe küldött kamerát érdemes kilőni, mert ha fut a kamera app, nem tölti fel az icloudba a fotókat. Hogy mi összefüggés van a kettő között, ne kérdezd, én is support fórumon olvastam, és ezzel a nem feltöltős problémáim meg is oldódtak.
Hát igen, a Passport nekem is megvan, én is nagyon sajnálom a platformot, de tovább kellett lépni. Hozzáteszem, hogy szerintem nem csak az új vezetés hibái vezettek ide, hanem masszívan benne van a régi is, de tény, hogy az új is rossz úton járt szerintem is.
-
lugosi
MODERÁTOR
Jópofa dologra jöttem rá a mailben.
Ha force touch-csal nyitok meg levelet, akkor a levelet balra húzva lehet archiválni / törölni (szerverfüggő), jobbra húzva olvasottként megjelölni. Fordítva, ha a levél olvasott, akkor jobbra húzva olvasatlanként lehet jelölni. -
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz TechN7ne #143793 üzenetére
Feltettél egy ilyen oldalról származó akármilyen szoftvert? 4 nappal a hivatalos megjelenése előtt?
Szerintem utolsó lehetőségként működhet, hogy megvárod míg a hivatalos kijön, letöltöd azt hivatalos helyről és azt telepíted rá.
Ja közben látom hogy szerencsére megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Elvileg megoldották a frissítési bugot:
https://techcrunch.com/2016/09/13/updating-to-ios-10-is-bricking-some-iphones-and-ipads/
Update: It seems this error is fixed, according to Apple. The company issued the following statement to BuzzFeed :
“We experienced a brief issue with the software update process, affecting a small number of users during the first hour of availability. The problem was quickly resolved and we apologize to those customers. Anyone who was affected should connect to iTunes to complete the update or contact AppleCare for help.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Az megoldható valahogy, ha fentről lefelé húzom a képernyőt, vagy a megmozdításra felold a kijelző, akkor ne az értesítések legyenek amik alapból megjelennek, hanem a widgetek?
-
lugosi
MODERÁTOR
Furcsa akkufogyasztásom volt ma. A napi akku 45%-át az üzenetek háttérben történő futása vitte el. Más nem tapasztalt ilyet? Eddig sose volt érdemleges fogyasztása az üzeneteknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest