Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz megema #69761 üzenetére
December végén lett véve a telefon, 2x cserélte a t-mobile, mert mindegyiknél a kijelzőn volt pixelhiba illetve szerintük por vagy szösz az mindegy is.
Erre kaptam egy:Production year: 2013
Production week: 36 (September)
Model introduced: 2013
Capacity: 16GB
Memory - flavour: xx
Factory: C3 (China)Szeptemberi készüléket amin a bekapcs gomb meg se mozdul a decemberi készülék zörgött, de nem zavart.
Akkor az első szériákra jobban figyeltek[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz csibusz0314 #69850 üzenetére
Új jelszónál újra kéri a kártya adatokat.
-
Bilux
veterán
Vagy igaz vagy nem...
-
Bilux
veterán
válasz Tibee86 #70056 üzenetére
Én 2 hét után cseréltem majd a csere telefon se volt jó mindjárt a helyszínen kibukott, így várhattam 3 hetet a T-nél mire a 3. telefon jó lett, hálistennek
Még se szidom pedig nem ehhez voltam hozzászokva androidon se.
Főleg a samsung premium garija tetszik jöttek megcsinálták elmentek, 20 percig voltam telefon nélkül.Vadászcsiga pedig van lsd. saját esetemet
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz lajki7 #70066 üzenetére
Minden remek, tetszik nagyon. Alkalmazások minősége jobb mint androidon.
Egy ipad air lenne még jó a családba
Egyébként kipipálva ez is, hogy mikor unom meg jó kérdés, de jelenleg nincs mire váltani.
Kiváncsi vagyok mit hoznak ki idén androidon, iphone 6-ot tuti nem veszek, veszett erős már ez is...[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz lajki7 #70078 üzenetére
Jaja szeptemberre várják az okosok.
De nekem újat nem hiszem, hogy tudnának mutatni. Nagyobb telefon nem kell, mert az van androidon is sokkal nagyobb választékban.
13Mpx kamerás telefonom is volt nem is egy tudom, hogy nem kell 20mpx kamera sem, mert semmivel nem jobb a sony kamerája mint a samsung galaxy4 vagy note 3-é volt.
Ujjlenyomat olvasó van a jelenlegiben is. Szoftvereket meg egyértleműen ios-re írják meg a legjobban.
A zártsága meg szintén nem érdekel, mert a túl nagy szabadság se volt jó nekem
Asszony lumia 520-as telefonja tetszett meg most. Kezd jó lenni ez a winp8Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz Tibee86 #70167 üzenetére
Ezt a kukázott baromságot felejtsd el.
Egy kiképzett technikus aki gyári alkatrészekből dolgozik sokkal jobban odafigyel a minőségre, mint a szalagon dolgozó...
Nem a gsm boltban a hátsó szobában szerelik neked cigi szünetben.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Ezt az adatot hogy lehet kinyerni a telefonból?
A gép win7Más: Reggelente a szívroham kerülget, de lehet a szomszédot is mikor reggel 5:30-kor megszólal az ébresztőm. Ugye androidon lehet külön állítani a hangerőt ébresztésre.
Itt hogy lehet megoldani, hogy éjszaka ha jön valami ne csipogjon illetve ébresszen is, de ne üvöltve ahogy hagytam a telefont hogy napközben halljam ha hívnak.
Vagy marad a hangerő állítgatása este?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Ok, magyar nyelven van a telefon.
Akkor az ébresztési hangot külön semmi képp nem tudom állítani akkor csinálok egy halk verziót valami ügyes szoftverrel.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz manchester85 #70305 üzenetére
Szolgáltatós telefonnál nem megy át. Ezért van az, hogy t-s telefont érdemes garancia lejárta előtt visszavinni, mert újra lesz egy 1 éves garanciával bíró telefonod.
Függetlennél meg az 1év az 1év.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Lassan de biztosan elérjük a 7.1-et
Nem értem minek adnak ki ilyen picsányi javításokat külön különNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
[http://evasi0n.com
7.0.6 supportNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz szekfizsolt #70649 üzenetére
Vagy ott is elcsesznek majd valami mást, bár ilyen hosszú beta teszten elég fájdalmas lenne.
-
Bilux
veterán
válasz Kicsirics77 #70770 üzenetére
Eddig is beszereztem a telefont garancia is volt rá a többi nem érdekes, akkor mi ezen a csoda?
Jah, hogy lehet itthon is sátrazni majd?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
spigen oldalán kint van már minden
iphone 6 illetve iphone 6 5.5Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Na, minden ugyanaz ami eddig kiszivárgott
-
Bilux
veterán
Maradok androidon úgy látom.
Remélem a nokia beperli a formája miatt
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
4.7" iPhone: 1334 x 750
5.5" iPhone: 1920 x 1080
-
Bilux
veterán
válasz szekfizsolt #85429 üzenetére
szeptember 17
-
Bilux
veterán
Nem baj, géjvaccs 2 majd jobb lesz...
Samu már simes okosóránál tart, majd beérik.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz Totheground #85516 üzenetére
Nem is tudom melyik szolgáltató felhő tárhelyét nyomták fel legutóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest