- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Az iTunes-szal lenne problémám. Rádugom a telefont a gépre (iPhone 5 a 6.02-es szoftverrel, legújabb iTunes), és az alábbi üzenetet kapom:
Az iTunes nem tudja olvasni a(z) "iPhone készülék" iPhone tartalmát. Lépjen az iPhone beállítások Összegzés lapjára, és az iPhone gyári beállításainak visszaállításához kattintson a Visszaállítás gombra.
Ha leokézom, megkapom a visszaállítás oldalát. Ezt nem lehet kikerülni? Nem szeretnék semmit visszaállítani (nem is tudom mikori az utolsó időpont, amikorra visszaállítaná), nekem így tökéletes, ahogy most van, de így meg semmit nem tudok szinkronizálni.
Akkor kezdte ezt el, amikor 600Mb körülre csökkent a szabad helyem. Aztán akartam csinálni egy szinkronizálást, de már ezt az üzenetet kaptam. A szabad hely ezután már 0 byte lett és egy fényképemre is azt írta, hogy nem lehet megnyitni. És mindez még egy korábbi iTunes-szal történt, ma frissítettem és ugyanezt csinálja. Lenne valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Bittorrent topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest