Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-
veterán
Most hol kéne kiírnia ezt az opciót? Most kb ott tartok, hogy a telón kell beállítani a dolgokat. Ez normális?
We are sorry, we are unable to continue with you activation at this time.
Wtf?[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Ragnar95
félisten
válasz adamssss #43052 üzenetére
A végén, amikor kiírja h restore finished, utána megkérdezi,h How do you want to set up your iPhone? vagy valami ilyesmi, nemtudom most pontosan, hogy kérdezi
Ne húzd le gépről az aktiváláshoz, mert aktiváláskor kérdezi meg!Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
Na. Készen van a restore. Kíváncsian várom a fejleményeket...
Lekopogom eddig minden ok...Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
vadászcsiga
félisten
Használja valaki a 2do-t mire jó az megéri azt az 5,50€-t? Windowst használok, webes nézet miatt írom.
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #43057 üzenetére
Több mint 1600FT-ot megérne neked egy ilyen progi? :-/
-
szabopali
aktív tag
Csoportok létrehozva, logikája "megoldva"! iCloudból importálva összejött. Köszönöm még 1x!
szabopali
-
Kasza08
őstag
Cleart használom, szerintem nagyon pofás
-
majestic
őstag
Akit érdekel: Pod2g egy tweet-re reagálva azt mondta, hogy még nincs meg a kulcs az A5-ös 5.1-es JB-hez de intenzíven keresi a megoldást.
Biztos van rés a pajzson, a kérdés csak az, hogy megtalálja-e, s ha igen akkor mennyi időbe tellik...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
vans?
őstag
Te elkepesztoen fontos ember lehetsz, ha ennyi to-do appra van szukseged
hábm bábm
-
vadászcsiga
félisten
válasz icecave #43066 üzenetére
Pontosan. Most 2 todo-t és a jegyzeteket használom de egyet szeretnek amiben minden benne van de nem találtam ilyet. Jb-znem kéne ha lehetne hogy ki tudjam próbálni melyik lenne a nekem való mert baromi draga az osszes de ez most nem megy mint tudjuk.
vans?
Mihez képest nem javult?[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Par napja vettem egy Tmobile Web Box-ot, ami simes mobilnetbol csinal WLAN-t.
Minden remek, konnyu volt beallítani, a laptoppal csodasan megy, a sebessegere sincs semmi panaszom.
Viszont! Az iphone 3gs valami szornyu sebesseget produkal es nem tudok rajonni hogy miert...
A telefon sajat 3g-je gyorsabb mint igy wifin, pedig a laptopon joval gyorsabb a net mint a telefon halozatan...
Valakinek valami otlet? Meg az iCloud backup sem fut le, annyira lassu...Semmit sem írok alá!
-
Totheground
addikt
Én használom és szerintem piszok jó. Nagyon sokféle opciót/beállítást tud, nagyon tesztreszabható. Szerintem megéri az árát, ami kb. az egyetlen hátránya. Ha nem használod ki a funkcióit, akkor van olcsóbb alternatíva is.
Ja igen, pluszpont, hogy universal app, így elég egyszer megvenni és utána mehet telón meg paden is.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
leroyclub
senior tag
válasz vadászcsiga #42860 üzenetére
Na feltelepítettem igy és kb 500 mega lett a navigon ami nagyon jo. Viszont igy is van 2,2 gb egyéb adatom ami nem tudom hogy mi lehet. akkor került fel ha jol emléxem, mikor a navigont elöször szinkelte. Hogy tudom megnézni hogy mi az és eltávolitani?
-
Mela Kehes
addikt
A tegnap este után most reggelre két 50 kredtites app érkezett. A három így együtt már kitesz két normál (75 kredites) appot. Remélem újabban nem állnak át az 50 kredtitre.
Lassan kigyűlik a Real racing 2, de gyanítom nem fogom tudni abbahagyni."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Leejtettem az iphone 3G-met, és nem működik a bekapcsoló gombja.
Valakivel történt már hasonló? Esetleg itthon meg tudnám-e csinálni? -
szabopali
aktív tag
válasz vadászcsiga #42860 üzenetére
Huuu ez nekem magas laszti, de szeretném felérni. Hol találom az ipa-t, mivel látom, hogy írom át stb? Miként, mivel?
szabopali
-
Mela Kehes
addikt
A Battle Bears Royale appal nem boldogulok. Letöltöm, futtatom, de nem kapom meg a kreditet és a program sem tűnt el, pedig akkor már a futtatott program ikonja nem szokott ott lenni. Eddig örülhettem, hogy ma kettő jött.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
mondomén
őstag
válasz Mela Kehes #43079 üzenetére
Biztos meglesz varjal vele, nekem is volt ilyen. A masik app mi volt? Ilyen narancssarga feher ikonos? Mert nekem csaka bears van most.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
-
eszgé100
őstag
válasz Mela Kehes #43079 üzenetére
Én az iMob 2-vel voltam így, mar kb. 20x letöltöttem meg futtattam, sőt ki bombán még játszottam is vele, de akkor sem kaptam meg a pontokat
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #43068 üzenetére
Várj egy picit az any.do-ra. Az nagyon jó lesz és ütős. (androidon az) Ha minden igaz itt is free lesz, szerintem.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Újra szeretném rakni a rendszert, 5.0.1 iphone 4s teli van rakva mindennel, játék, sms , kontaktok stb ezeket meg szeretném tartani, és ha újrarakom a gépet akkor első szinkronizálásnál ugye szépen lekap mindent, mit lehetne csinálni, hogy a "mostani itunest átteleportálni az új rendszerre". Remélem érthetően fogalmaztam, és a segítségeteket előre is köszönöm!
-
eszgé100
őstag
válasz gabesszg #43085 üzenetére
itt leírták, hogy mit kell lementeni, és telepítés után ugyanide visszamásolni a mappákat. de szerintem legközelebb jobban jársz, ha a D:-re költözteted a itunest és akkor csak a backupokat kell lementened, a többivel nem kell foglalkoznod
Blaise: az csak arra, jó, hogy a telefon megmenekül, attól még az iTunes Library ugrik egy reinstallnál, az összes eddigi beállítással együtt
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #43088 üzenetére
Iratkozz fel aztán egyszercsak jön: http://www.any.do/
De ahogy nézem ez is csak egy todo lista lesz mint a többi amiből van már vagy 10 a telefonomon de mindegyikbol hiányzik valami.
Az Awesome note-nak van ingyenes verziója most azt probalgatom, a 2do-ról meg még keresgetek videókat. Tudtok még ezekhez hasonló igényes kialakítású teendő appokat?
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Icloud-ban hogy lehet lementeni a videókat amiket csináltam, a fotóadatfolyamban csak a képek vannak!
Macbookra akarom lementeni!
Köszi a válaszokat!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #43089 üzenetére
Wunderlist nem jo?
-
leroyclub
senior tag
válasz vadászcsiga #43089 üzenetére
Erre esetleg tudnál valami okosat mondani?
-
manchester85
veterán
A facebook app-ben mikor újult meg ez a hozzászólás/tetszik felület? Állati zavaró, mert nincs kettéválasztva a kettő az üzenőfalon, és sokkal könnyebb véletlenül like-olni valamit, vagy nemtom, értitek-e, mire gondolok.
i6 Silver
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #43093 üzenetére
Nekem is tegnap tűnt fel, pedig frissítés se volt,,,
-
Kommy
veterán
nekem már tagnap elött is ilyen volt.
-
eszgé100
őstag
már egy ideje ilyen. ennél már csak az zavaróbb, hogy a chatet privát üzenetként is jelzi
-
-
manchester85
veterán
válasz eszgé100 #43096 üzenetére
Mondjuk én chaten már az ismerőseimet se látom, csak egy nagy fehér képernyőt.
Jaj Csiga, olyan jól esik, hogy ilyen figyelmes vagy. Most mit csináljak, ha ezt a szót hallom a leggyakrabban a környezetemben. Bár azt hiszem, nyelvészeten ez nem is olyan meglepő.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
eszgé100
őstag
válasz manchester85 #43099 üzenetére
nekem csak kb 20 van, az meg gyorsan be tud töltődni
még csak 2 hónapja regisztráltam, de már nagyon idegesít, jelölget be mindenféle hülye akiket 100 éve láttam utoljára, de még akkor sem beszéltem velük egy szót se, csak kérdezgetem magamtól, hogy miért????? minek????[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest