Hirdetés
Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
válasz vadászcsiga #42399 üzenetére
Abszolút nem hiányzik, csak megmaradt valamiért ez a bejegyzés, hogy jön pár új háttér (ami egyébként le is tölthető azóta külön) Én mindenből a gyárit használom egyébként, nem modolok össze vissza semmit.
-
Integra
titán
zenei kérdés
amikor itunes-szal átmásolja az ember az mp3-at a telefonra, és ezek a file-ok nem tartalmaznak id3tag-et, csak file névből dolgozik a winamp pc-n, akkor hány mezőt kötelező itunes-ban kitölteni a számhoz?chat kérdés
im+ képes e valóban online működni a háttérben, tehát ténylegesen online lenni, vagy itt is valami idióta push funkcióval oldják meg azt, hogy ha kikapcsolja a telefon az alkalmazást akkor mégis kapj értesitőt, majd hogy megválaszold újra reconnectál???...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
xlife11
senior tag
Most akkor lehet OTA frissíteni 5.1-re?Mennyit tölt le kb?
-
Tomate
veterán
Valamiért nem jegyzi meg sem az Opera sem a Safari a jelszavaimat... Mindig be kell írni újból. Elég zavaró. Operában pedig be van kapcsolva, rá is kérdez hogy mentse-e de nem adja fel legközelebb, hogy csak be kelljen lépnem. Safariban nem is találtam ilyen opciót.
-
nagyúr
Sziasztok!
Arra van valami megoldás, hogy a értesítősávon (azon a részen, ahol a szolgáltató neve, akkuállapot, stb. van kijelezve) megjelenjen valamilyen jelzés, ha néma állapotban van a telefon? Már többször megtréfált a készülék, hogy néma üzemmódban felejtettem....
Próbáltam erre a kérdésre választ találni a fórumban, de nem nagyon jártam sikerrel. Lehet, hogy én vagyon a bénaElőre is köszönöm a segítséget.
(JB-s megoldás egyelőre nem opció...)
-
kisbandima
tag
válasz xlife11 #42404 üzenetére
iPhone 4S esetében 5.0.1-ről 5.1-re OTA-n történő frissítéskor 189 MB-ot kell letölteni. De te is meg tudod nézni: Settings/General/Software Update
Jim74:
Sajnos nem. Pont tegnap néztem, hogy az 5.1-ben milyen ikonok jelennek meg a státusz báron, de sajnos még mindig nincs közte. Nekem is jól jött volna már párszor.
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
Most tűnt fel, hogy a lock screenre is felkerült a fényképező hozzáférés
-
Kommy
veterán
válasz Integra #42402 üzenetére
mivel nincs valódi multitask (vagyis van de akkor nagyon merül az aksi, és location-t engedélyezni kell), így itt is újracsatlakozik és push-ként jönnek az üzenetek.
Scoobyka: köszi, hogy szóltál.
Tomate: Beállítások /safari/ autofill/ names and Passwords
Jim74: JB után van rá lehetőség.
-
Sickboy25
addikt
hamar ez volt az első ami feltűnt, de mondjuk azért, ahogy itt csendben olvastam a régi I4-es és apple tulajokat (mert én még friss almás vagyok, bár már ebbe is beleharapott valaki!) számomra is "csalódás" eddig és gondolom azért Ti is többet vártatok tőle... Igazából én nem tudom mit vártam, de olyan semmi érzésem van... De az üzemidő még mindig jó
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
xlife11
senior tag
válasz kisbandima #42409 üzenetére
Nem vagyok wifiközelben...Ejj, lehet akkor megvárom míg végre bekötik a normális netet és akkor váltok 5.1re...
-
Integra
titán
bakker.. ezt utálom azért érdekes ez mert androidon normál haszálat mellett nem veszed észre, hogy fut a háttérben. wp7 is push-os
zenei fileok netán? elég egy előadó meg szám cim oszt kész? 2 mező elég neki? zune-nél 4 mező kötelező, vicc, komolyan..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kisbandima
tag
válasz Sickboy25 #42412 üzenetére
Mármint az a csalódás számodra, hogy szinte semmi új funkciót nem hozott az 5.1? Nekem inkább az a csalódás, hogy erre a frissítésre ennyit kellett várni. A szerverekről már nem is mondok semmit. Hiába jött le a frissítés gyorsan, ha nem tudom felrakni, mert az Apple szerverei elérhetetlenek. Nyilván nincs pénzük venni még néhányat, ami csak az új firmware-ek aláírásával foglalkozik. Valószínűleg új funkciókat már csak az iOS 6.0-ban fogunk kapni. Viszont az iPhoto nagyon pöpec
-
Sickboy25
addikt
válasz kisbandima #42417 üzenetére
Igazából tényleg nagyon új nekem ez még, de lehet, hogy egy ekkora gyártótól sokkal többet vártam, de mondom ezt úgy, hogy tényleg pár hónapja ismerkedek az almával!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Tibee86
nagyúr
Elindítom itunes-al a frissítést, és gondolom annyi csak, meg csinál magától mindent.
Bocsi a láma kérdésért, de iost még nem frissítettem.
Meg ahogy olvasgatom a szerverek nincsenek a helyzet magaslatán, várjak még vele??[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Két kérdésem lenne, egyik az i4-esekhez:
Hogy muzsikál az új szoft rajta mert a kolléganőm i4-e még 4.3.3-mon van de mivel egyszer a 3G-jével már megszivattam öt hogy tegye fel a 4.2.1-et jól be is lassult amiért engem szidott persze csak viccből de most előbb megerősítést kerek mielőtt rábeszelem.A 3GS-t használóktól ugyanez lenne a kérdésem de itt az asszony telójáról van szó tehát itt átgondolt választ várok mert én f#szulok ha nem olyan mint azelőtt volt.
-
nagyúr
Nekem ez nem volt gond sosem, ha a hátlaphoz van közelebb a kapcsoló,akkor halk, ha meg a kijelzőhöz, akkor normál. És nem is kell teljesen az oldalára tekinteni. A másik meg,hogy van,hogy kapcsolok rajta egyet csak úgy a zsebemben. Ha nem rezeg, akkor normálra kapcsoltam, ha igen, akkor némára.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
bandigno
senior tag
na úgy látom az 5.1-en sem kell aggódni a JB miatt, van új redsn0w!
-
leroyclub
senior tag
GalaxyS headset vajón müködik az iphonnal(a hiváskezelő gomb is)?
-
nagyúr
válasz icecave #42424 üzenetére
Majd csak megszokom valahogy
Egyébként, ahogy fedezem fel szépen lassan a készüléket, úgy kezd egyre jobban tetszeni.
Pl. gyárilag ahogy tele volt pakolva a képernyő ikonokkal az baromira nem tetszett. Ma véletlenül rájöttem (mert leírást nem olvasok, mert azt csak passzióból készíti el a gyártó ) , hogy az ikonokat csoportba is lehet rendezni. Így mindjárt átláthatóbb, egyszerűbb, szebb az egész -
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 3G-m és lemerült az akksija majdnem nullára, rádugtam a gépre felismerte az itunes és mintha töltött vvolna (tehát villám jel) majd átugrott a konnektor dugalj jelre tehát nem töltött, lehuz visszadug majd ugyanez, gondoltam akkor marad a konnektoros töltés... közben lemerült és egyszerűen nem akar feltölteni... Kinn van az elem jel, alatta egy villám... ha lehuzom akkor elkezd villogni és mutatja hogy dujam be tölteni... már itt szívok vele több mint egy órája, mi lehet a baja? Eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam, hogy problémás lett volna, ha bedugtam töltött normálisan :/
''a walesi srác aki legenda lett''
-
KZP
őstag
válasz vadászcsiga #42423 üzenetére
i4:
nekem ma reggelig a beta3 volt fent, aztán tiszta telepítéssel feltettem az 5.1-et, szerintem nem rossz. Még talán a beta3-nál is kicsit gördülékenyebb(nek tűnik.)Első benyomások alapján: ajánlott.
-
bandigno
senior tag
na találtam egy olyat, hogy "terület körülhatárolás-körvonalas helymeghatározás", eddig ez ugye nem volt? legalább ha helyhez kötött értesítést alkalmazok, akkor nem durvul be a gps miatt a merülés...annyira
-
zsolti093
tag
Hali!
Ha frissítem az iPhone 4-emet iOS 5.0.1-ről iOS 5.1-re akkor letöröl minden jailbreak-es progit? Esetleg azt valahogyan vissza lehet rakni ugyanúgy ugyan azokkal a mentésekkel?
Apple iFan
-
Sickboy25
addikt
válasz Kicsirics77 #42430 üzenetére
Én OTA -val frissítettem, kb 10 perc volt és 189 Mb...
-
KZP
őstag
válasz Kicsirics77 #42430 üzenetére
Én nem szeretem ezeket a "ráfrissítek a régire" módszereket, jobb a tiszta lappal indulás.
A képeket ilyenkor csak átmásolom a gépre, kontaktok a felhőben vagy a Google-ban vannak mentve.
Azért egy backup készítése nem árthat, aztán Shift+Restore az iTunes-ban, betallózom neki a komplett ipsw-t, majd hadd szóljon!
És ha végzett, akkor beállítás új telefonként. Az appokat ezután visszaszinkronizálom, persze ilyenkor a játék mentések elvesznek, de ez nálam nem annyira érdekes.[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
másnak nem fordult elő olyan most frissítéskor, hogy behalt a wifi?
egy hardreset oldotta meg csak a gondot.. -
zsolti093
tag
A jelenleg elérhető iPhone 4 5.1-es ipsw fájl tethered vagy már van untethered is?
Itt melyik van fent? http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/Apple iFan
-
kisbandima
tag
Vajon mikor veszik észre, hogy az iCloud Control Panel for Windows-nak elrontották a linkjét?
Elméletileg már van 1.1-es, de ha rákattintok, akkor az 1.0.1 oldalát nyitja meg -
SÖ
addikt
válasz kisbandima #42431 üzenetére
Ez egy nagy hülyeség.
Vadcsiga
Nem akad, gyors, de nálam akinél mindig superjó volt az aksi, most negyed óra alatt eset 5%
nulláson baleset, 3g/Edge váltogat. Erre a kérdésre pár nap múlva születhetne biztos válasz. A hangja jól muzsikál. Most hogy van rá 24/96 hivatalosan, így a beépített iPodnak is tudnia kell. Otthon ki is próbálom.
-
xlife11
senior tag
Valaki nem tudja mennyiért cserélnének és hol egy iPod Touch 32GB hátlapot?Ez még 3G-s...
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest